Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

W±tek: X-BAR, HARNESS BAR i mo¿e TRI POD BAR do EG

ユーザー
    Awatar talib.
    Sk±d: kraków

Auto: civic eg6
    Silnik: B18C

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

X-BAR, HARNESS BAR i mo¿e TRI POD BAR do EG

Panie i Pany ostatnio odkurzy³em swoje kontakty i mam mo¿liwo¶æ zamówienia u go¶cia, który robi klatki do rajdówek tych rzeczy z tematu. Go¶æ jest na tyle dobry, ¿e pó³ po³udnia je¼dzi z jego klatkami, gdzie ka¿da przechodzi badania przed rajdami bez problemów. Do ka¿dej klaty daje homologacjê.

Foty pogl±dowe:

Nie znam jeszcze cen, w pi±tek bêdê wiedzia³ co¶ wiêcej.
    Graty nie bêd± wymalowane, wiêc co do koloru to kwestia gustu nabywcy.
    Zostawiam u niego proste, nie bite eg wiêc bêdzie mia³ na czym mierzyæ. Wszystkie rzeczy bêd± przykrêcane, a nie spawane do budy. X-bar nie bêdzie mia³ ¶rub rzymskich.

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    hondamentalizm...

ユーザー
    Awatar zabas
    Imiê: £ukasz
    Sk±d: Brzeszcze

Auto: Mazda Premacy Sportive
    Silnik: 123456
    Moc: 130 KM

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

no ja bym by³ wstepnie zainteresowany przednia rozpórka 3-punktow± bo moja ala mugen'a posz³a w ¶wiat i nie mam teraz nic jak cena by³aby konkurencyjna do tej od Staffa.pl to jestem chêtny no i wykonanie

ユーザー
    Awatar talib.

wiesz o cenach na razie nic nie wiem bo dopiero w pi±tek bêdê z nim rozmawia³.
    Nawet je¶li cena bêdzie wy¿sza to moim zdaniem, nie ma siê nad czym zastanawiaæ. Nie wiem jak jest spawana staffa ale tego go¶cia spod krakowa jestem pewien, ¿e fuszery nie zrobi i jestem te¿ tego pewien, ¿e w razie wu spawy nie pêkn± i rurki nie bêd± lataæ po samochodzie.

Tylko chcê nadmieniæ, ¿e x-bar bêdzie taki jak na zdjêciu pogl±dowym czyli z gór±, do³em i bokami, a co do rozpórki to tak jak pisa³em, mo¿e czyli opcjonalnie bo nie wiem czy bêdzie mia³ na tyle czasu.

hondamentalizm...

ユーザー
    Awatar Zychu

Auto: Honda Civic Coupe

Talib ja chcetnie juz zamawiam harnessbar i 3 punkt do przodu

マネージャー
    Awatar Gierade
    Sk±d: SBE

Auto: Bimmer

Tak jak wcze¶niej rozmawiali¶my, ja wstêpnie jestem chêtny na kompletnego X-Bar'a i byæ mo¿e na Harness Bar'a.

Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

ユーザー
    Awatar SirSamuel
    Imiê: Kuba
    Sk±d: DG

Auto: Yaris

Mo¿esz siê zorientowaæ czy do Del Sola zrobi rozpórkê na pasy ??
    Co¶ takiego tylko bez tych dolnych podpórek tylko ta pozioma. Parê osób takie ma ale foty znale¼æ nie mogê

D13B2->
    D16y8

ユーザー
    Awatar talib.

z innymi modelami jest ten problem, ¿e zdjêcia nie wystarcz±. Albo musi mieæ dok³adne co do milimetra wymiary albo budê do przymiarki. Bo taj jak pisa³em eg mu jedno zawo¿ê do prób, a del sola ju¿ nie narucham :/

hondamentalizm...

マネージャー
    Awatar Gierade
    Sk±d: SBE

Auto: Bimmer

I wiadomo co¶ odno¶nie cen, czy nie pyta³e¶ jeszcze?

Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

ユーザー
    Awatar zabas
    Sk±d: Brzeszcze

Auto: Mazda Premacy Sportive
    Silnik: 123456
    Moc: 130 KM

Cytat Zamieszczone przez Gierade
    I wiadomo co¶ odno¶nie cen, czy nie pyta³e¶ jeszcze?
    x2

ユーザー
    Awatar talib.

po ¶wiêtach mia³em siê do niego odezwaæ...w sumie to ju¿ pewnie jutro bêdê wiedzia³

hondamentalizm...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne w±tki

1. Klocki hamulcowe EBC, room bar Ultra Racing, filtry pipercross i innes
    By rpmotorsport in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 05-11-2015, 09:42
  2. [Honda] Harness Bar a monta¿ pasów szelkowych.
    By gvader in forum Nadwozie / Wnêtrze
    Data: 09-07-2013, 22:42
  3. Harness Bar do Civic 6g
    By Smuciu in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 18-06-2013, 22:07
  4. Toyote mr2 Sw20 156KM T-bar
    By ODi in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 30-07-2012, 16:58
  5. NOWY korek ch³odnicy Honda 1.1 Bar [SPRZEDAM]
    By qubbus in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 11-01-2012, 13:30

Tagi dla tego w±tku