W±tek: Tylna górna pó³ka :: kanapa + oparcia :: prze³±czniki :: d¼wignia rêcznego :: tunel

マネージャー
    Awatar Gierade
    Imiê: £ukasz
    Sk±d: SBE

Auto: Bimmer

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

Tylna górna pó³ka :: kanapa + oparcia :: prze³±czniki :: d¼wignia rêcznego :: tunel

Spis:
    Tylna górna pó³ka baga¿nika V gen. HB. -- sprzedane.
    Kanapa z oparciami z Kanadyjskiej wersji V gen. HB. -- 120pln.
    Przycisk podgrzewania szyby + przeciwmgielna, otwierania szyberdachu i awaryjnych -- 10pln/sztuka.
    Czarna d¼wignia hamulca rêcznego -- sprzedane.
    Czarny ¶rodkowy tunel -- 20pln.
    Czarny plastik pod kierownicê -- 10pln.

------------------------------------------

Tylna górna pó³ka baga¿nika V gen. HB.
    Pó³ka w stanie bardzo dobrym, bez ¿adnych dziur na g³o¶niki, etc.
    Nie poplamiona, nie poprzecierana, wszystkie zaczepy mocuj±ce w 100% sprawne.

Cena: sprzedane.

Kanapa z oparciami z Kanadyjskiej wersji V gen. HB.
    Kanapa wyjêta z mojego Civic'a. IMO stan bardzo dobry. Na kanapie dwie malutkie dziurki po papierosie, z czego tylko jedna jest widoczna (druga zas³oniêta jest oparciem).
    Kanapa nie wysiedziana, nie poprzecierana, etc. Poza wy¿ej wymienionymi dziurkami - brak jakichkolwiek zniszczeñ.
    Oparcia w 100% sprawne. Mechanizmy dzia³aj± bez zarzutu. Nie poobdzierane, etc.

Cena za komplet: 120pln.

Przycisk podgrzewania szyby + przeciwmgielna, otwierania szyberdachu i awaryjnych.
    Jak na zdjêciach poni¿ej. Przycisk od podgrzewania szyby i ¶wiat³a przeciwmgielnego, przycisk otwierania szyberdachu i przycisk awaryjnych. Stan bardzo dobry.

Cena: 10pln/sztuka.

Czarna d¼wignia hamulca rêcznego.
    Stan bardzo dobry, materia³ nie popêkany, nie poobdzierany, etc. Ca³a d¼wignia, zwalnianie blokady dzia³a bez zarzutu.

Cena: sprzedane.

Czarny ¶rodkowy tunel.
    Stan taki jak na zdjêciach. Sza³u nie ma, ale wszystko jest do zrobienia. Brak popielniczki.

Cena: 20pln

Czarny plastik pod kierownicê.
    Bez jaki¶ specjalnych otaræ, rys - stan oceniam na dobry. Wszystkie zaczepy sprawne.

Cena: 10pln.

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

マネージャー
    Awatar Gierade
    Imiê: £ukasz
    Sk±d: SBE

Auto: Bimmer

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

Podobne w±tki

1. Rozpórka tylna górna (kielichy)
    By kawalerro in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 20-11-2014, 14:13
  2. C-pillar Civic EG i rozpórka tylna górna
    By Jarzomb in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 24-02-2014, 17:54
  3. Linki rêcznego CRX
    By Kodzak in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 17-11-2012, 12:25
  4. [Honda] Prze³±czniki karieunkowskazuów ¶wiate³ itd.
    By Palma in forum Elektryka / Elektronika / ECU
    Data: 10-05-2012, 23:53
  5. Postów: 0
    Data: 06-12-2011, 03:19

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •  

on top