0
Starałem się znaleźć odpowiedni temat,który by mnie interesowałem,ale niestety się nie doszukałem (może przeoczyłem) Jeśli jednak takowy się na forum znajduje to mnie do niego przekierujcie i na przyszłość będę już wiedział,że jednak jest. A teraz do meritum. Jestem zainteresowany kupnem żaby i kobyłek,w związku z czym przy przeszukiwaniu natknąłem się na takową aukcje:
http://moto.allegro.pl/podnosnik-zab...297565773.html
Generalnie chciałbym się dowiedzieć czy miał ktoś styczność z tymi firmami i ewentualnie jakieś mile widziane komentarze na temat tych firm. Jeśli ktoś ma jakieś fajne propozycje dotyczące tematu też rozważę.Interesowałoby mnie konkretnie: Żaba - najlepiej 2,5 T udźwigu ( niskoprofilowa ), 2 szt. kobyłek - 3 T, jakiś klucz pneumatyczny ewentualnie. Nie będę się rozpisywał,że ma być tanie i dobre,bo takiego pewnie nie ma. Cena ma być przyzwoita i adekwatna do jakości,jednakże nie chciałbym za bardzo przekroczyć kwoty 250zł za żabę i kobyłki w sumie. Na ten moment to by było na tyle.
Pozwole sie przyłączyc do zapytania bo sam takowego sprzętu poszukuje.
jak sie wstrzymacie do poniedzialku to moze zorientuje sie bo obecnie przebywam na L4
Nie ma problemu.Nie spieszy mi się aż tak z zakupem.Jak coś będziesz wiedział to daj znać
Wiadomo cos w tej sprawie?
Mi też sie nie śpieszy więc cierpliwie czekam![]()
Mnie wlasnie zaczelo bo musze w trybie natychmiastowym zaczac rozkladac auto ;p
juz sprawdzam
zabe do 2 ton mam za 140zl z dnia na dzien kobylek nie mam niestety