0

Elipsy z tylu zaczê³y charczeæ i pierdzieæ, mimo, ¿e g³o¶no muzyki nie s³ucham. Przy ma³ej g³o¶no¶ci d¼wiêk w dolnych zakresach jaki siê z nich wydobywa jest co najmniej irytuj±cy, wiêc chyba trzeba by zmieniæ...
Audiofilem nie jestem, wiêc i szkoda kasy na jaki¶ wypa¶ny sprzêt, wzmaka nie mam. Kupi³bym zwyk³e okr±g³e, ale miejsce jest pod elipsy, to nie bêdê kombinowa³. Jedyne czym siê kierujê przy zakupie to fakt, ¿eby wytrzyma³y te 2-3 lata i nie pierdzia³y na dzieñ dobry... Moje typy to:
JBL CS 69
BLAUPUNKT BGX-693
SONY XS-F6927SE
Ew. je¶li kto¶ ma jakie¶ d³u¿sze do¶wiadczenia z Magnat`em, Peying`iem czy innym Boshmann`em to te¿ mogê zakupiæ
Bud¿et to 150PLN +-20 ale im mniej tym lepiej![]()
nie znam siê to siê wypowiempeyinga omijaj szerokim ³ukiem, ale reszta w tej cenie bêdzie gra³a podobnie, do tych co wymieni³e¶ dorzuci³bym jeszcze HERTZ bo graj± ca³kiem ca³kiem, jak to bêdzie gra³o pod samym radiem to wiêkszej ró¿nicy nie bêdzie
Imiê: | Pawe³ |
Sk±d: | Knurów/Gliwice |
Auto: | mazda 626 gf |
Silnik: | 2.3 v6 kompresor |
Moc: | 211km 290nm |
Seba ja mia³bym co¶ fajnego do cbjak co¶ to pw
![]()
Imiê: | Piotrek |
Sk±d: | D±browa Górnicza/Bêdzin |
Auto: | Nissan Primera |
Moc: | Wystarczaj±ca |
celuj w to :
JBL cs3196 mam takie i nie narzekam![]()
Troszkê za drogieZamieszczone przez pitbedzin ➦
ale dziêki
![]()
Imiê: | £ukasz |
Sk±d: | Brzeszcze |
Auto: | Mazda Premacy Sportive |
Silnik: | 123456 |
Moc: | 130 KM |
Hertz DCX690 czy jakos takmam i jest .... oki
![]()
IMO nie warto pakowaæ kasê w g³o¶niki na pó³kê, psuj± one tylko scenê.
Nie jestem audiofilem ale ju¿ w paru autach s³ysza³em ró¿nicê pomiêdzy ró¿nymi konfiguracjami i zdecydowanie po³±czenie g³o¶ników z przodu i z ty³u wypada najgorzej.
Za 150z³ mo¿na ju¿ kupiæ jaki¶ fajny wzmacniacz dwukana³owy i podpi±æ sobie przednie g³o¶niki pod niego, je¶li mamy z przodu zestaw odseparowany to ju¿ w ogóle bajka. W przysz³o¶ci wyg³uszyæ furtki i taki zestaw potrafi naprawdê fajnie kopn±æ(w sensie mocno i czysto zagraæ).
>> Fuck the plastic, ride the classic! <<
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" - Edmund Burke
Nie zgadzam sie z Toba ze nie warto pakowac glosnikow na polke bo chyba malo slyszales. Ja mam u siebie w aucie 12 glosnikow i wszystko podpiete pod wzmaka i jak wylacze glosniki ktore sa na polce to roznica jest straszna. Dodam ze drzwi mam wygluszone. Peying hmmm nie wiem jak graja glosniki natomiast skrzynie basowe graja rewelqcyjnie a ceny sq bardzo przystepne. Mysle ze jak kupisz peyinga z wyzszej polki to bedziesz bardzie zadowolony niz np z sony a zaplacisz mniejZamieszczone przez ArteK ➦
Ale w ej6 i tak s± z tylu maskownice, jest miejsce, wiêc nic wizualnie psuæ nie bêd±Zamieszczone przez ArteK ➦
@_lukasz_ faktycznie ju¿ w kilku autach jakimi je¼dzi³em choæby za pasa¿era da³o siê us³yszeæ ró¿nicê miêdzy tylko dwoma z przodu a czterema g³o¶nikami, i choæ wszystkie to by³y fabryczne instalacje, jednak ten ty³ co¶ daje do ogólnego odbioru w samochodzie... Ale chyba ju¿ mi siê rozwi±za³o, Grubenz co¶ tam ma z Boschmana i bêdê chcia³ zobaczyæ jak to gra![]()
Hertz DCX 690 polecam,
zadnych boszmanów , pejlingów czy jak to sie tam pisze ³±cznie z alphardami... nie warto kupowaæ takiego sprzêtu nawet do malucha![]()