Wątek: Opinie / Relacje / Podziękowania - Rozpoczęcie sezonu 2012!

ユーザー
    Awatar pitbedzin
    Imię: Piotrek

Auto: Nissan Primera
    Moc: Wystarczająca

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Cytat Zamieszczone przez skodi2
    niestety niemam hondy tylko małego nissanka micre
    A przecież to nie ujma, jak to mówią grunt że japoniec
    Dobrze że Ci się z nami podobało, i mam nadzieję że na naszym forum i spotach zagościsz na stałe.

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)

ユーザー
    Awatar kaisa
    Imię: Kasia

Auto: HONDA ACCORD V gen
    Silnik: F20Z2 2.0 115km

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Ja równiez dziekuje organizatorom i wszystkim tym co nie przestraszyli sie pogody ( chociaz wcale nie było tak żle ). Ubaw jak zwykle, ale zgrana i zajebiaszcza ekpia potrafia zdziałac cuda

ユーザー
    Awatar dario

Auto: swift
    Silnik: G13BA

Cytat Zamieszczone przez pitbedzin
    A przecież to nie ujma, jak to mówią grunt że japoniec
    Dobrze że Ci się z nami podobało, i mam nadzieję że na naszym forum i spotach zagościsz na stałe.
    Pit dobrze mówi. Ja mam swifta. Jedyny na forum. Bez tematu.
    Podpisuje się pod opiniami osób przedemną.
    I apaluje aby nowe osoby, przyszli forumowicze, nie czuli się skrępowani i śmiało zagajali.

ユーザー
    Awatar ramzy
    Imię: Marcin

Auto: Honda Prelude
    Silnik: H22A JDM

Na początek się przywitam, bo to mój pierwszy post na tym forum
    A teraz do rzeczy, szacunek dla organizatorów za organizację i dla wszystkich, którzy nie przestraszyli się pogody. Niestety nie mogłem zostać z wami dłużej na grillowaniu, bo miałem inne plany. Mam nadzieję, że jeszcze to nadrobię.
    Pomysł z magnesami naprawdę dobry, byłem pozytywnie zaskoczony, jak również tym, że ktoś mi coś próbuje przyklejić przy wjeździe na parking

ユーザー
    Awatar barszcz

Auto: Honda Civic

i ja również bardzo dziękuje za udaną imprezkę , było mega , co tu dużo pisać, wszyscy już wszystko napisali, ja tam wole pogadać

ユーザー
    Awatar veg

Auto: crx
    Silnik: b18c4+T
    Moc: 300

dzięki wszystkie za tak fajny dzionek jak było widac poziom rośnie w siłe ... oczywiscie było kilka aut z mało latami co na postoju chwalili sie jaki to mają tuningowany wydech w d13 ... auta które mi zostaną w pamięci : jajko brązowe , sola rybki Intega biała , furak Margo , subarynka , turkusowy zglebiony civ na felunku skretcha , preludka IV czerwona , NSX , no i oczywiscie ludzi z mojej ekipy czarna preluda V na złotej feluni , civ VI na negatywie ... i oczywiscie wiele innych fajny autek ale to juz je znam zapraszam wszyskich na wieruszów

ユーザー
    Awatar Pavlo3134
    Imię: Paweł

Auto: Honda Civic V EJ1
    Silnik: D15Z6
    Moc: ~130 KM

witam , dzięki za super imprezę , byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni . Magnesiki bardzo fajne , ale ja niestety gdzieś swój 22 zgubiłem

ユーザー
    Awatar pitbedzin
    Imię: Piotrek

Auto: Nissan Primera
    Moc: Wystarczająca

Pavlo przyjedź na jakiegoś spota to coś zastępczego uda się załatwić Ale zostały juz b wysokie numery

ユーザー
    Awatar Pavlo3134
    Imię: Paweł

Auto: Honda Civic V EJ1
    Silnik: D15Z6
    Moc: ~130 KM

Jak kiedyś będzie okazja to przyjadę na spota i za załatwienie magnesika był bym bardzo wdzięczny

ユーザー
    Awatar silver30
    Imię: Damian

Auto: honda civic 5D
    Silnik: D16Y3
    Moc: 115KM

Ja z mojej strony takze dziekuje za super impreze i spota. Jestem pozywtynie zaskoczony profesjonalizmem przygotowania i magnesikami. Juz szukam przyssawki zeby sobie do szyby przylepic na pamiatke. No i dziekuej za super atmosfere - z wami zawsze mozna sie dobrze bawic niezaleznie od pogody

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów