0
Pogoda nie dopisała, a szkoda bo było trochę ciekawych bolidówale się nie daliśmy, frekwencja pozytywnie zaskoczyła, jak zwykle kupa śmiechu i mile spędzony czas
![]()
świetna robota organizatorów wiara w imprezępogoda nas dzisiaj oszczędziła całe szczęście
kolejna sprawa która strasznie się podobała to magnesiki
no i ogólne podziewania dla Wszystkich za dobra zabawę nasze rozpoczęcia maja ten klimat
![]()
![]()
szkoda, ze nie bylo goraco i slonecznieale generalnie spoko wyszlo wszystko
i sporo fajnych projektow sie pojawilo, to jest piekne
![]()
To prawda. W tym roku sezon szykuje się całkiem konkretny. Ale przede wszystkim, sporo bardzo ciekawych ludzi się dzisiaj pojawiło, z którymi można było konkretnie porozmawiać, etc.Zamieszczone przez Dave ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Wielkie dzięki z świetną imprezke. Podziękowania za organizacje dla wszystkim zaangażowanych. Pogoda nas nie przestraszyła
Magnies gdzieś nie chciał się przykleic na autko, ale luzik juz wisi na lodówce
Do następnego...
V6 VTEC - centralnie
wszystko zostało już napisane, kapitalna ekipa to i pogoda nie przeszkadzała
Super organizacja, wszystko profi ogarnięte
AmenZamieszczone przez Margo ➦
![]()
Btw. sebawo i Karola dziękujemy za kiełbaski![]()
aha : kolego od pomarańczowego kocyka z nieprzemakalnym spodem - dziekuję, oddałam Gierade kocyk zgodnie z umową![]()
Właśnie.. kto jest właścicielem pomarańczowego kocyka? Bo nie wiem komu go mam oddaćZamieszczone przez Margo ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.