0
ijjaaaa gtr był i evo :/ oby się ta impreza szybko powtórzyła
To nie GTR, to tylko GTT.
Myśle ze nastepna taka wieksza impreza to zakonczenie.Ale przeciez jeszcze będa zapewne w lecie jakies grillowania i spoty dluzsze o wiekszej frekwencji![]()
może być i tak bym go pomacałZamieszczone przez Suseł ➦
![]()
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Dymek, taka impreza będzie szybciej niż się spodziewasz. Zakończenie swoją drogą, ale w międzyczasie jest jeszcze np. SCP
Własnie zapomnialem o SCP ale miejmy nadzieje ze będzie cos jeszcze "malego" po drodze![]()
w czerwcu sie cos szykuje![]()
| Imię: | Kamil ;) |
| Skąd: | SBE |
| Posty: | 286 |
| Auto: | Honda Civic EG3 |
| Silnik: | benzynowy ...:P |
| Moc: | ogromną xD |
Dzięki wszystkim za mega klimat (pomimo nie sprzyjającej pogodzie) za super frekwencje. Było miło i bez wybryków na drodze. No pomimo jednego auta (z młodą wiarą na pokładzie
) ale Hwaściur ich tam doprowadził do porządku.
bardzo fajnie było mimo kiepskiej pogody,byłem z wami pierwszy raz i niestety niemam hondy tylko małego nissanka micre(jedyna na spotkaniu) to dziękuje za fajne przyjęcie.pozdrawiam wszystkich
Również wam wszystkim dziękuję za spotkanie szkoda ze mnie ta choroba tak dobija bo nawet nie miołem do kogo się odezwać pozdrawiam, a z ciekawości podobało mi się jak organizator nie potrafił nakleić tego magnesika na takiej zielonej prelude IV gen co obok mnie stała, jeszcze raz podziękowanie dla czerwonej del solki za wpuszczenie do kolumny.