0
Właśnie.. kto jest właścicielem pomarańczowego kocyka? Bo nie wiem komu go mam oddaćZamieszczone przez Margo ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
A bo ja Ci juz mówiłem że tego NSX'a to trzeba było wyklepać a nie szpachlę w betoniarce rozrabiać i kielnią nakładać, teraz nei dziwota że magnes nie chciał sie złapaćZamieszczone przez Brzydal ➦
![]()
A tak na serio dla niezorientowanych to NSX ma nadwozie z aluminium
Ja ze swojej jak i zarządu strony chciałbym bardzo serdecznie podziękować wszystkim przybyłym za świetną zabawę, gorącą atmosferę jak i kulturalne zachowanie( niestety z kilkoma wyjątkami w szczególności pozdrawiam pyskatego, bezmyślnego kierowce niebieskiego jajka na SBE ) Podziękowania należą sie też ekipie co wstała rano i przyjechała by w deszczu siedzieć na tym M1 i ogarniać bałagan od początku. Dziękuje również Margo, która uruchomiła swoje kontakty i ogarnęła dla nas ten pamiątkowy miernik lakieru
Dziękuje wszystkim za naprawdę fantastyczny dzień i do zobaczenia na drogach spotach i w całej masie innych miejsc![]()
Mi się udało zdobyć dwa magnesiki i z dumą będę je woził na mojej Hance)))
Kurde fajnie byłodzięki dzięki;p
Naczelny skarbnik klubu JDMST.
Pogoda nie byla az taka zla , ale wiadomo mogloby byc lepiej.Dzięki za rozpoczecie i za zorganizowanie myszkowskiego grilla, dopisala duza frekwencja
![]()
Fajna atmosferka, fajna ekipa, poprostu super!!!!!! Cieszyłem sie jak dziecko jak Was zobaczylemPozdrawiam ;]
Ja niestety nie mogłem przyjechaćale widziałem że frekwencja była bardzo bardzo i jeszcze raz bardzo udana
![]()
Pozostaje mi czekać na zdjęcia![]()
Wielkie dzięki za świetną zabawę![]()
Wielkie podziekowania dla zarzadu JDMSTYLE za oganizację rozpoczęcia![]()
Dziękuje w miłym i fajnym towarzystwie rozpoczecie, szkoda ze moje autko nie poskładane, ale dawca smigał obokDziekuje Chmurze i Susłowi za transport. Generalnie wszystko było super! No może pogoda nie rozpieszczała no ale
![]()