0
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
A przecież to nie ujma, jak to mówią grunt że japoniecZamieszczone przez skodi2 ➦
![]()
Dobrze że Ci się z nami podobało, i mam nadzieję że na naszym forum i spotach zagościsz na stałe.
Ja równiez dziekuje organizatorom i wszystkim tym co nie przestraszyli sie pogody ( chociaz wcale nie było tak żle). Ubaw jak zwykle, ale zgrana i zajebiaszcza ekpia potrafia zdziałac cuda
![]()
Pit dobrze mówi. Ja mam swifta. Jedyny na forum. Bez tematu.Zamieszczone przez pitbedzin ➦
Podpisuje się pod opiniami osób przedemną.
I apaluje aby nowe osoby, przyszli forumowicze, nie czuli się skrępowani i śmiało zagajali.
Na początek się przywitam, bo to mój pierwszy post na tym forum
A teraz do rzeczy, szacunek dla organizatorów za organizację i dla wszystkich, którzy nie przestraszyli się pogody. Niestety nie mogłem zostać z wami dłużej na grillowaniu, bo miałem inne plany. Mam nadzieję, że jeszcze to nadrobię.
Pomysł z magnesami naprawdę dobry, byłem pozytywnie zaskoczony, jak również tym, że ktoś mi coś próbuje przyklejić przy wjeździe na parking![]()
i ja również bardzo dziękuje za udaną imprezkę, było mega
, co tu dużo pisać, wszyscy już wszystko napisali, ja tam wole pogadać
![]()
dzięki wszystkie za tak fajny dzionek jak było widac poziom rośnie w siłe ... oczywiscie było kilka aut z mało latami co na postoju chwalili sie jaki to mają tuningowany wydech w d13 ... auta które mi zostaną w pamięci : jajko brązowe , sola rybki Intega biała , furak Margo , subarynka , turkusowy zglebiony civ na felunku skretcha, preludka IV czerwona , NSX , no i oczywiscie ludzi z mojej ekipy czarna preluda V na złotej feluni , civ VI na negatywie ... i oczywiscie wiele innych fajny autek ale to juz je znam
zapraszam wszyskich na wieruszów
![]()
witam , dzięki za super imprezę , byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni . Magnesiki bardzo fajne , ale ja niestety gdzieś swój 22 zgubiłem![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Pavlo przyjedź na jakiegoś spota to coś zastępczego uda się załatwićAle zostały juz b wysokie numery
![]()
Jak kiedyś będzie okazja to przyjadę na spota i za załatwienie magnesika był bym bardzo wdzięczny![]()
Ja z mojej strony takze dziekuje za super impreze i spota. Jestem pozywtynie zaskoczony profesjonalizmem przygotowania i magnesikami. Juz szukam przyssawki zeby sobie do szyby przylepic na pamiatke. No i dziekuej za super atmosfere - z wami zawsze mozna sie dobrze bawic niezaleznie od pogody![]()