0
A ja od razu na wstepnie podziekuje Serwalowi, łukaszowi oraz Slawerowi za transoprt
Impreza udana, smiesznie bylo, ogolnie w pyte![]()
Ja też podziekował za Moje pierwsze i myśle nie ostatnie rozpoczecie sezonu. Wszystko na najwyższym poziomie, przejazd pierwsza klasa i magnesik juz leży za szybąA kto ma jakieś fotki mojej solki?:> prosił bym.
Byłem pierwszy raz ale na pewno nie ostatni. Dziękuję za miłe przyjęcie było super i byłem pod wrażeniem frekwencji.
Aż sobie założyłem konto po przyjeździe do domu![]()
a mi sie daty pomylily- gdyby nie to to macie mnie dzisiaj na karku, a zem wczoraj auto przygotowal do sezonufele spolerowane, oponki napuszczone, zaciski i bemben odswierzony....ehhhhhh, szkoda noooo;/
Pogoda, jaka pogoda? Gorąco jak w Miami, ale to wszystko za sprawą dobrego towarzystwa.
PS. Dzięki za świetną organizację i w ogóle![]()
No boost, no fun
sympatyczna imprezai przejazd nie trwał tak długo jak myślałam
, i śmiesznie , i wogóle, sezon grillowy uważam za rozpoczęty !
Również podziękowania dla Organizatorów i Pomocników, dla Przybyłych, a pozdrowienia dla każdego po kolei
Magnesiki na auto naprawdę bardzo bardzo na +, pomoże sprawdzić frekwencję a i zawsze to fajna pamiątka;
Miło zobaczyć tyle ciekawych autek naraz!
Jeszcze raz dziękuję Organizatorom i reszcie załogi! Kawał dobrej roboty!
Pogoda nie dopisała, a szkoda bo było trochę ciekawych bolidówale się nie daliśmy, frekwencja pozytywnie zaskoczyła, jak zwykle kupa śmiechu i mile spędzony czas
![]()