0
Sei jest zajebisty ewolucje które nim odchodzą są niezapomnianea ja dzisiaj jeszcze widziałem Szymona jadącego na nerce a potem kolo stadionu
![]()
Ja też go miałem spotkać, ale jak wyszedłem z domu i chciałem do niego zadzwonić, gdzie jest - okazało się, że nie mam do niego nr telefonu.Zamieszczone przez Smuciu ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Dziś ok. 12.30 Linkineczka w Kurcze Pieczone![]()
SirSamuel widziany w DG nieopodal Nemo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Widze że piszesz to znaczy że przezyłeśZamieszczone przez Slawer ➦
![]()
Nie to że narzekam, ale w Rudzie też jest kurczaczek![]()
Naczelny skarbnik klubu JDMST.
No jest ale byłem w Katowicach to do ciebie bliżej miałem![]()
Ja dzisiaj widziałem w Czeladzi na Szpitalnej ładnie zglebionego CTR'a i pare minut temu na Nowopogońskiej machałem kierownikowi w niebieskiej Prelce na sosnowieckich blachach.
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
matysland kilka minut po 8 rano mijany koło Jurwitu
w drodze do pracy po 21 ciemny civic 6 gen troche kopcil i polatane z solka czarna![]()
W niedzielę widziana Celica @adi24car na Pogori III.