0
No ja też widziałem Odiego, ale dopiero w lusterku tak myślałem czemu Smuciu tak powoli jedzie i rękę przez okno wystawia to spojrzałem w lusterko![]()
Wczoraj w Sosnowcu Piechu, przez chwilę pogadane, a raczej pokrzyczane bo nic nie słyszałem![]()
Eco driving? No, thanks.
Znowu Shcopek po 10 tym razem pod Media Expertem jadący w stronę centrum. Machałem Ci z zielonego mercedesa ale i tak nie zwracasz uwagi na niejapońskie auta![]()
Parę minut temu w Sosnowcu przy Maku na Kresowej, V gen coupe fioletowe z wlepą JDM - pozdrawiam![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
a wczoraj mi ktoś próbował odejść na centrum w S-c od świateł, nie wiem czy to accord był czy legend, w kazdym badz razie ciemny niebieski, w sedanie, z tłumikiem buczącym jak nie wiemgoniłem do ronda ale kierownik dalej poszedł ja musiałem nawracać bo pod plaze ciąłem
ktoś z tąd ? zdrówka z zielonej 6 qpe![]()
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Hubert, Ty mnie śledzisz, czy co?![]()
| Imię: | Patryk |
| Skąd: | Sosnowiec |
| Posty: | 539 |
| Auto: | Volvo/Mazda 3 |
| Silnik: | 1.8 T/1.6 DOHC |
| Moc: | za mało ;P |
To DlugiZamieszczone przez Gierade ➦
![]()
Kolo 16:40 Gierade na przejezdzie tramwajowym na nerce od strony syberki. POzdro![]()
OwszemZamieszczone przez kaisa ➦
Widziałem w ostatniej chwili - pomrugałem awaryjkami. Pozdrawiam
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
@Smuciu rozbijający się najszybszym Sejem w mieście widziany u mnie na dzielni. Pogadane![]()