0
Siwy widziany przy skrzyżowaniu obok Stadionupomachane
![]()
@Lisek na Wojska Polskiego w Jaworznie o godzinie 15:00 zawracał tam gdzie nie wolno, a później szaleńczo wyprzedzał![]()
Jechałem najpierw przed Tobą (Astrą), zjechałem na przystanek żeby wjechać za Ciebie - mrugałem, ale nie zauważyłeś![]()
W każdym bądź razie pozdrawiam.
Jakieś 30 minut temu w DG czerwona prelka IV gen z jakimś dziwnym czerwonym neonem - ktoś od nas?
Omal zapomniałem - w drodze na DG widziana prelka Szymona z nowym zderzakiem.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
FUZI na Korczaka w Dąbrowie, około 30 minut temu
Chmura na peronie w Myszkowie, sekunde pogadane kolo 16:20Zymek obok eurowasztaty 20 min poźniej, pomachalem ale chyba byłes pasazerka zajety
![]()
Rano w pociągu KioDo, pogadane.
Jakiś czas temu widziana @Linkineczka w kurczaku i @wojo na rondzie "unii europejskiej" w Będzinie.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Potwierdzam pomachane i odmachane :p
Shcopek, Axello i Dymek00 na alkospocie.
i Smagus jeszcze
Potwierdzam
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |