0
Honda Łukasza i Agi widziana na parkingu pod M1.
Owszem. Jakoś nie możemy się w tym M1 spotkaćZamieszczone przez Marek83 ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
A ja dziś już widzałem Yendrka, Gierade, ODi ego ...![]()
a jawidziałem dużo ludków na spontanie no i w końcu udało mi się uchwycić Honde bors'a pod blokiem
![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Do tego trzeba dodać kaise, Agę, Smucia, _Lukasza_ i 3 osoby których nicków nie pamiętamZamieszczone przez pitbedzin ➦
![]()
![]()
to już łatwiej w lotka 6-tke trafićZamieszczone przez Smuciu ➦
, a co to za tajne spontany tak to bym podjechał bom się nudził
@V3geta widziany wczoraj pod M1 w Czeladzi w godzinach wieczornych.
Wyślij mi na PW do siebie numer na komórkę pod którym zgłaszasz się Ty, a nie Twoja mama... bo dzwoniliśmy do Ciebie, a ty lipton.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
A Ja wczoraj widziałem ekipę JDMstyle pod lidlem, trąbiłem i machałem z corsy![]()
A to Ty byłeś... nie wiedziałem kto, ale machałem![]()
Hehe miny mieliście z deka zdziwione,podjechałem po zakupach, ale już nikogo nie byloZamieszczone przez Gierade ➦