0
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Chmura w Szufladzie jadący w stronę Zawiercia przed 18:00
Człowiek @V3geta u mnie pod domem przez jakiś czas![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
wozidło Gierade pod M1![]()
Widziałam dziś chyba Horizona, na światłach w dg w stronę Huty Katowice ... gdzieś koło 13.20![]()
Naczelny skarbnik klubu JDMST.
Wczoraj się nie lansowało, tylko stało spokojnie zaparkowane w miejscy gdzie nigdy nie parkuję. Jak Ty nas tam znalazłeś?Zamieszczone przez Smuciu ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
codziennie wybieram się wieczorem na M1 i chodzę po parkingu szukając fajnych autZamieszczone przez Gierade ➦
a tak bardziej serio to szukałem własnego auta i trafiłem na Twoje
![]()
Ta pierwsza wersja jakaś taka bardziej wiarygodna mi się wydaje..Zamieszczone przez Smuciu ➦
![]()
Brzydala NSX obok media expert koło 16.40
Wysłano z HTC Wildfire S A510e z użyciem Tapatalk
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
OK, zaczynam litanię:
Białe D13 z ekypą przetaczające się przez plac dworcowy około 20:00.
Brzydal z dziewczyną w NSXie około 20:20, również na placu dworcowym
Ponownie białe D13 z Zymkiem, Daczerem i ekypą pod strażą
Paweł86 po 21:00 koło pralni wyjeżdżający z osiedla
Wczoraj około godziny 21 Daczer widziany z ekipą koło budynku straży pożarnej.