0
I to jeszcze jak po gadane![]()
Polski Fiat 125p MR '82 stay classy
Honda Civic ED2 '90 daily lpg
Honda Accord CG1 '98 V6 love
Honda Integra TypeR '99 wants to be race car/never ending story
Zapewne chodzi Ci o @Margo.Zamieszczone przez maliniak ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Padros widziany po 6 na Mikołajczyka w Sosnowcu![]()
Czarny Civic V z "endżel ajsami" na sosnowieckich blachach widziany na trasie na Katowice..kolo 8;37 (kolego nie masz prawego OKA)![]()
Dzisiaj znowu widziany maliniak na Piaskach. Fokaa widziany w Siemianowicach![]()
dokładnieZamieszczone przez Marek83 ➦
,po 14h na światłach pod statoilem śmigający kit',a chwilę później nie wiem czy we wstecznym nie ty Marku
,przyznaj się mrugałem awaryjkami
![]()
Dzisiaj w Sosnowcu jakieś 30 minut temu widziany @Marek83. Mogłeś mnie nie widzieć, bo jechałem srebrnym Forem Mondeo.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Zapomniałbym napisać, że widziałem jeszcze kit'a na Milowicach pędzącego w strone Dąbrówki.
Zamieszczone przez Marek83 ➦
poniosło mnie
![]()