0
hwasciur chyba cię dziś widziałem jak jechałeś koło CH Pogoria przed 22akurat byłem na spotkaniu i moją uwagę przykuła czarna mrucząca Acura
jadąca drogą
![]()
| Imię: | Tomasz |
| Skąd: | Katowice/Świętochłowice |
| Posty: | 245 |
| Auto: | A3 1.9 TDi/ H ED7 |
| Silnik: | AGR / D16A9 |
| Moc: | 160/140 |
Dzisiaj koło godziny 20:30-40 Czarna Solka SBE na białych felach, widziana na ul.Kościuszki w Katowicach, jadąca w stronę centrum.
Ktoś z forum ?
Z forum nikt, ale kierownika akurat znam.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
zgadza się, latałem po DG wieczoremZamieszczone przez Cr@cker ➦
A Ja dzisiaj z biedrony upolowałem Pita i Yendrka na syberce
Ja nie wiem skąd Shcopek ma te informacje, ale przed 30 minutami widziałem to Zielone Lamborgini Gallardo, które zapowiedział Shcopek kilka miesięcy temu, że ma się pojawić na ulicach Myszkowa.
Pojawiło się.
Niestety fotki brak...
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Od Susła i AlexaZamieszczone przez MikeFoto ➦
![]()
Widuję je często
Wczoraj widziany Barszcz na Orlenie. Chwilę później Suseł na Światowicie![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Byłem na syberce ale tylko przejazdem . Jak Ty mnie tam upolowałeś ?Zamieszczone przez kit' ➦
Dzisiaj pod M1 moja Honda lansowała się w towarzystwie Supry Romana - z resztą pogadane trochę z Romanem.
Później w kurczaku spotkana Linkineczka - dobly kucak, dobly![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Suseł dziś widziany obok boiska szkoły nr 5, godzina przed 13 pomachane![]()