0
Siwy widziany wcześnie rano jak jechał do pracy![]()
Zapomniałem napisać, że dzisiaj na A4 w strone Katowic wyprzedziło mnie ładne, fioletowe jajko z czarną burtą na raciborskich blachach. Może ktoś pokojarzy kierownika i ściągnie Go na Nasze podwórko![]()
twoje też sie odrazu w oczy rzuca hehe pozdro iZamieszczone przez kit' ➦
![]()
Chmura koło pzu koło 17.40, jechał swoim sedanem ... Oraz znów smagus koło cziko![]()
Wysłano z HTC Wildfire S A510e z użyciem Tapatalk
Accord Dymka + Dymek w jego garażu.
Z 30 minut temu koło gimnazjum nr 1 w Będzinie chyba widzieliśmy @kit'a jadącego w stronę zamku.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
A ja widziałam Gierade i AgęKoło lidla jechaliście, jakoś z 20 minut temu
![]()
Naczelny skarbnik klubu JDMST.
Pędziliśmy jak struś pędziwiatr, jak nas przy takiej prędkości wyczaiłaś?..A to z pracy wracałaś?
Ano z pracya wcale nie tak trudno Was było zobaczyć ... i usłyszeć
![]()
Naczelny skarbnik klubu JDMST.
Przecież Honda nie rzuca się w oczy. Z resztą wydech mam cichutkiZamieszczone przez Linkineczka ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.