0
Nie ja bo akurat mój ojciec, ale wypatrzył wczoraj w Leroy Merlin jakiegoś osobnika z dziewczyną w czarnej klubowej koszulce.
Przyznać się kto?![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Dymek00 i jego Accord pod jego blokiem jakieś 15 min temu![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
A ja dziś widziałem w pracy Paweł86, później pod M1 Czeladź po 17 Gierade, na krzyżówce E75-Wiejska, Piłsudskiego widziany Kit' a kilka minut później Smuciu ...
Więcej Japan car nie pamiętam, serdecznie za to żaluję ... itd ...![]()
I ja też widziałem @kit'a.. stałem za Pitem.Zamieszczone przez pitbedzin ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
pozdrawiam Pitnajszybsze seicento w mieście..
![]()
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Dymek mijany koło rotacyjnego z pół godziny temu.
wczoraj czarna żaba pod kebem około 21 na centrum w DG, ale nie pamietam kto to, wcinał kebaba równo w bolicie
pomigałem i pomachalem, dałes rade zamigacpozdrowienia
![]()
Koło 21 widziany i słyszany kit' pędzący po Szpitalnej![]()
Jakąś godzinę temu widziany Szymon na Andersa![]()
całkiem możliwe Marku, byłem na chwilke w domu bo baty na jutrzejszego grillaZamieszczone przez Marek83 ➦
![]()