0
Pozdrawiam człowieczka z czerwonej Preludy (ktoś z forum ?) - zrobił mi miejsce na pole position na światłach przy targu w DG![]()
Potwierdzam i pozdrawiamZamieszczone przez YendreK ➦
![]()
My w dodatku widzieliśmy jeszcze @_lukasz_ i @BigOZ.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
A panowie mnie nie widzielidzisiaj tez widziany Bartez i Gierade na Lidlu potem wróciliśmy żeby podjechać ale Was już nie było
dopiero pod stadionem Was z BigOZ spotkaliśmy
jechałem z kolega z którym przyjeżdżam na spoty ale wsiedliście nawet nie zdarzyłem wysiąść sie przywitac.. Byliśmy Niebieskim Peugeotem 206
![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
no a mnie to już tam nie widziałeśZamieszczone przez Smuciu ➦
?
A ja myślałem, że Pug przyjechał się ugadać na jakieś ściganieZamieszczone przez Smuciu ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
No bo z wyglądu to zrobiony ten Pug był. A jak zrobiony to trzeba sprawdzićZamieszczone przez Smuciu ➦
![]()
Kolega ma tam pod maską coś ciekawego?
Z wyglądu jest pomodzony ogólnie wszystko ze smakiem zrobioneco do silniczka to jest to dobrze porobione 1.4. Dolot dedykowany Simoty odseparowany, 4-2-1 SuperSpirnta, pełny przelot 2" bodajże z końcowym SuperSprinta
ale ogólnie nigdy nie mierzone ani nie ścigane
![]()
Dzisiaj z rana na 94 widziałem Horizona jak stał na poboczu a za nim Tigra![]()
Dzisiaj widziana na Kilińskiego fioletowa coupe z red dotem![]()