0
Opowiedz coś więcej....bo z tego co czytałem (jak słusznie zauważył FokaZamieszczone przez _lukasz_ ➦
), to gdzie nie pisali to o silniku 2.2 Accorda to tylko w superlatywach. Że bardzo dobra kultura pracy, bezawaryjny, że kierowca z początku jest na tyle zaskoczony pracą tego diesla, że ma odczucie jakby jechał benzyną.
Jeśli miałbym wybierać ze względu na wygląd to spośród pokazanej czwórki aut, jeśli spotkał bym na drodze - tylko jedno powoduje skręt mojej głowy......Akordeon.
Ostatnio edytowane przez MikeFoto ; 06-04-2012 o 18:13
Jezeli chodzi o silnik diesla w hondzie chodzi mi dokladnie o to ze jezeli silnik chodzi na biegu jalowym oczywiscie ciezko rozpoznac czy to benzyna czy diesel siedzac w kabinie ale tak jak w kazdym nowoczesnym aucie. Natomiast kiedy ten silnik sie obciazy to niestety ale wydaje brzydkie dzwieki porownujac go np z silnikami grupy vw. Druga sprawa jest taka iz jest duzo turbo dziura w tym silniku a ja uwazam to za duzy minus. Elastycznosc hmmm porownujac go np z silnikami audi czy vw 2.0 tdi 170 km to rowniez uwazam ze jest kiepska. Wezmy pod uwage to iz Honda zawsze specjalizowala sie w benzynach i napewno ma duzo mniejsze doswiadczenie w budowie diesli niz vw czy np ford.Zamieszczone przez MikeFoto ➦
I z tego co mi wiadomo piechu to nie ma 2.0 tdi 180 km jqk napisales![]()
Ostatnio edytowane przez Gierade ; 07-04-2012 o 20:41 Powód: Edytujemy posty, a nie trzaskamy jeden za drugim.