0
A co siê sta³o? Zaparkowa³ na wje¼dzie?
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
no dok³adnie... zablokowa³ drzwi do zaplecza sklepu spo¿ywczego.
Nie wiem mo¿e auto jest kradzione bo jak podjecha³em z towarem ok 4 rano to jeszcze w nim radio gra³o a przesta³o ko³o 10. Dlatego auta nawet nie dotyka³em ale przedstawiciele chyba je troche poobijali
Mo¿e napisz na PTP, czy kto¶ nie zgubi³ samochodu?
Ewentualnie w trosce o auto mo¿na zadzwoniæ na stra¿ miejsk±. Mo¿e oni siê tym zainteresuj±.
Ja niestety nie pomogê bardziej, nie znam auta, a tym bardziej kierowcy.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
To samo w³a¶nie mia³em napisaæ.Zamieszczone przez Gierade ➦
Równiez poszukujê tej generacji preludy.Pocz±tek nr. SKL. Kolegê trzeba nauczyæ manier na drodze.![]()
stra¿ miejska powiedzia³a ¿e co najwy¿ej mog± blokadê za³o¿yæ... a dla mnie to jeszcze gorzejjak jutro bêdzie sta³a to zg³oszê na policje. Dzi¶ mam do¶æ przerzuci³em chyba z 500 baniaków wody i masê innych rzeczy :/ <spacer farmera>
Jak co¶ trzeba zrobiæ, to ich nigdy nie ma. Ale jak wjedziesz gdzie nie trzeba, bo kto¶ znak zajuma³, to zaraz siê przypiernicz±.Zamieszczone przez Pedros ➦
Sloneczka KaliforniaZamieszczone przez freeway ➦
Z Czestochowy ludzie mowia ze same debile z tam tad sa (K³obuck) i ze jak zobacze SKL to mam sie czymac od nich z daleka
A co do pralki, to wlasciciel by zaraz nadawa³ na forach ze mu auto skroili....
| Imiê: | Patryk |
| Sk±d: | Sosnowiec |
| Posty: | 539 |
| Auto: | Volvo/Mazda 3 |
| Silnik: | 1.8 T/1.6 DOHC |
| Moc: | za ma³o ;P |
dzieki karolekja punciakiem na tych blachach jezdze
skl : skad k..wa lecisz :p