0
Czy znajdą się śmiałkowie którzy będą chcieli się przekonać ile mocy drzemie w silnikach ich aut?
Termin jest jeszcze nie do końca znany, bo jeszcze nie ustaliłem dokładnych szczegółów. Myślę, że mogę zaproponować dwa terminy:
7 Kwietnia, tj. sobota,
14 Kwietnia, tj. sobota - dzień przed rozpoczęciem sezonu.
Jedziemy do chłopaków z GG-CAR w Będzinie. W zeszłym roku hamowaliśmy auta za 80pln. Być może uda się teraz coś zjechać z ceny.
Chętnych proszę o wpisywanie się na listę.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
1. Gierade
2. silver30 (? - zależy od ceny, dostępności gotówki oraz tego czy będę miał wolne w drugiej robocie)
1. Gierade
2. silver30 (? - zależy od ceny, dostępności gotówki oraz tego czy będę miał wolne w drugiej robocie)
3. ArteK (bardziej odpowiada mi drugi termin - 14 kwietnia)
>> Fuck the plastic, ride the classic! <<
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" - Edmund Burke
1. Gierade
4. sebawo
Sorki za zamęt w wątku, ale to jest Inercja czy Obciążeniowa ?
V6 VTEC - centralnie
Tutaj więcej informacji o hamowni: http://www.ggcar.pl/2008/index.php?hamownia-vt-2,86Zamieszczone przez Brzydal ➦
| Imię: | Łukasz |
| Skąd: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
1. Gierade
4. sebawo
5. bomerzyca + zabas - jedno autko, też by pasował 14
Brzydal chyba inercyjna
Ostatnio edytowane przez zabas ; 30-03-2012 o 21:47
Panowie jak ogarnę auto to też pojawię sięale chyba nie zdążę do tego czasu...
To jest inercyjna hamownia na licencji Vtech-a
Nie moc silnika, a technika czynią z ciebie zawodnika![]()
Ja tam nie mam co hamować bo nic się nie zmieniło, ale wpadne popatrzeć
gokartyZamieszczone przez Gierade ➦
![]()