0
Ja przyjade, ale nie mam co hamować, zrobie foty a później na gokarty![]()
ja mam takie pytanie - czy jak będziecie się hamować to czy mogą mi tam ustawić zbieżność w tym czasie? jak tak to chętnie wpadnę bo w tygodniu nie mam jak za bardzo podjechać gdzieś na zbieżność:/
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Raczej nie bo warsztat w soboty jest chyba zamkniety, a dla nas na hamownie spec gosć przyjeźdza żeby nas ogarnąć![]()
Nie jest zamknięty. Chyba, że akurat jakiś rajd będzie to może być zamknięte..![]()
ok dzięki. faktycznie jest otwarte, dryndnę sobie i jak da radę to się zjawięsory za ot.
jeśli jest taka możliwość to bym prosił o hamowanie preli na początku bo udało mi się zrobić tak, że nie muszę być o 8 na uczelni, a o 11![]()
Eco driving? No, thanks.
Możesz wjechać jako pierwszy. Później wjeżdżają osoby które uciekają na gokarty. A na koniec Ci, którym się nie spieszy![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Eco driving? No, thanks.
kule, ja się chyba nie wyrobię... ile tak mniej więc trwa pomiar jednego wozu? mam kupe roboty w sobotę, więc chyba odpuszczę...
Ja niestety odpadam, wpadło trochę niespodziewanych kosztów i nie wyrobię się w budżecie...
>> Fuck the plastic, ride the classic! <<
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" - Edmund Burke