0
Bridgestone Potenza RE030 205/55/16 Stan bieżnika jak na foto, pomierzę wieczorem.
Opon nigdy nie miałem założonych, wiec się nie wypowiem. Kupione jako pełno sprawne.
Bieżnik ok 5MM (brak profesjonalnego narzędzia pomiarowego)
DOT 5404????
Odbiór najlepiej osobisty, żeby nie było niedomówień.
Cena 250zł za 4szt
Kontakt PW:
Fotki:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 sztuki można kupić?
>> Fuck the plastic, ride the classic! <<
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" - Edmund Burke
preferował bym komplet, chyba że znajdziesz kogoś na pozostałą parę to nie ma problemu
| Imię: | Marcin |
| Skąd: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
@ArteK jakby co to za jakiś tydzień będę miał 2 opony MICHELIN ALPINE 205/55/16 bieżnik ~5,5mm - są na felgach, które mam zamiar kupić :-)
Zewus, nie mam drugiej chętnej osoby... Jakby co to pisz gdyby ktoś chciał 2 sztuki. Tylko przydałoby się zmierzyć dokładnie bieżnik - nie masz suwmiarki?
kuzi, zimówki nie są w moim zasięgu zainteresowań, przynajmniej nie o tej porze roku.
"The only thing necessary for the triumph of evil, is for good men to do nothing" - Edmund Burke
jedyna suwmiarka jaką znalazłem nie miała możliwości mierzenia głębokości.Zamieszczone przez ArteK ➦
Wszystko fajnie tylko co potem zrobię z pozostałymi dwoma?
| Imię: | Marcin |
| Skąd: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
@Artek, Michelin Alpin to opony całoroczne/wielosezonowe, nie typowe zimówki.
Przy wpisaniu na google.pl wyskakują tylko wyniki z zimowymi. Szukam typowo letnich opon.Zamieszczone przez kuzi ➦
Sprzedane, do usunięcia