Cytat Zamieszczone przez verysc
W swojej wypowiedzi brałem pod uwagę oczywiście samochody w dobrym stanie, bo wiadomo że każdy samochód można tanio kupić tylko potem są problemy, a w okazje i samochody od niepalących kobiet z rocznika 54' nie ma co wierzyć
wiadomo, dlatego pisałem o autach z pierwszych lat produkcji...
ja tam osobiście nie wiem czy bym szukał auta w PL czy sprowadzał coś, dlatego może trochę ceny zaniżyłem. aczkolwiek moim zdaniem lepiej sprowadzić auto w podobnej (lub niższej cenie) z niemiec, niż kupić coś zajechanego.
Cytat Zamieszczone przez Slawer
A3 8P bym odpuścił z takim budżetem, Sater jak kupisz dobre E46 coupe za taką kasę to powodzenia, ewentualnie coś z początku produkcji ale to jest wtedy 98 nie 2002, jeśli już to sedan, CTR'a za taką kasę ani się nie kupi w PL ani nie sprowadzi, po prostu za drogi, to samo Corolla TS też jest droższa, Mx 5 z kolei kiepskie auto do jazdy na codzień
a3 wspomniałem że pierwsze lata produkcji, więc jak kto woli... napisałem, bo wiem że Piechu ma obecnie poprzednią generację a3 więc może będzie chciał kolejną...
e46 za tą kasę można już kupić wcale nie z 98, bo modele z 98 chodzą po 15 tyś, a nie 20... za 20tyś kupuję się już fajny, sprowadzony, benzynowy egzemplarz.
type-r spokojnie można kupić za 20tyś (- - 5tyś e) i to samo się tyczy corolli t-sport... kolega Cracker z tego co wiem dawał podobną kwotę jakiś czas temu, co prawda model przed-liftowy, ale wiadomo że nie kupi się najmocniejszej wersji z ostatnich lat produkcji za groszę