0
naklejki na zamowienie-ploter!!
1. Love my Honda dlogosc 20cm-cena 3zł:
2. Built not bought dlugosc 15cm-4zł, sa dwie wersje kolorystyczne, na jasne i ciemne auto
3. "it,slip honda" dlugosc 10cm-3,00zł
4. "Ronsia" 10x10cm -3zł
mozliwosc zamowienia obojetnie jakiej wielkosci i koloru, dowolne inne naklejki na zamowienie
(wystarczy Twój opis naklejki do wykonania lub dobry JPG), oklejanie samochodow w reklame, oklejanie rajdowek i rozne inne takie zabawy-wszystko do dogadania
ceny przy zamowieniu grupowych z rabatem - do uzgodnienia
w ogloszeniu zamieszcam przykladowe
na zyczenie kupujacego mozliwosc dokupienia folii transportowej- 0,50 zł do naklejki
wysylka wg poczty-jakies niecale 2zl w liscie
kontakt 792 614 173 lub pw
polecam sie ze wzgledu na jakosc oferowanych produktow
Na początek chciałbym zamówić "Love my Honda" z folią transportową, czyli 5.50![]()
hejkazakupilam naklejki "Love my Honda" sa zaje** hehe polecam każdemu kto ma hopla na punkcie hondy tak jak ja
szybka wysyłka
dzieki i pozdro
![]()
No ja czekam jeszcze narazie włąsnie na tą wlepke![]()
karolek-twoj przelew juz do mnie dotarl w czwartek, w piatek mialem wyslac ale rozlozylo mnie i lezalem plackiem. Jutro ci ją posle![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
A ja sądzę że robi się małyi wszelkei opinie należy raczej W TYM TEMACIE umieszczać
jesli byloby to dopuszczone przez moderacje forum to wlasnie prosilbym o mozliwosc opisywania zadowolenia z naklejek w tym temacie + zdjecie naklejki na samochodzie, tak zeby inni zainteresowani wiedzieli ze jestem porzadny
wiem ze to wbrew regulaminowi ale moze jeden wyjatek by uszedl na suchoBardzo Proszę
i jesli o zbyt duzo nie prosze to czy istnieje mozliwosc podklejenia mojego tematu zeby nie zginol w gieldzie
dziekuję![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
A ja się upieram że od tego jest jednak dział feedbackZamieszczone przez Ad@mus ➦
niestety nie ma wyjątków, zbyt długo walczymy z porzadkiem w dziale Gielda by samemu pozwalać na bałaganZamieszczone przez Ad@mus ➦
![]()
Niestety nie, ponieważ każdy by chciał mieś swój temat podwieszony żeby nie ginał w czeluściach giełdyZamieszczone przez Ad@mus ➦
Potem wszystkie by musiały być podwieszone
![]()
No sądzę że wyczerpałem temat juz dogłębnie i zbędnyjuż tu nie zagości
![]()
okej
kilka domowien trzeba uzupelnic, tak jak moderacja wskazala, prosze o odpowiednie komentarze na temat moich uslug umieszczac w feedbacku-pozwoli to na lepsza wspolprace z nastepnymi zainteresowanymi, jesli beda znac opinie dotychczasowych klientow,
pod kazdym komentarzem prosze umiescic zdjecie wykonanej przezemnie naklejki zebym mogl stworzyc galerie z wykonanych wzorow w tym temacie w pierwszym poscie
moderacje prosze o pozostawienie watku otwartego cobym mogl edytowac temat w razie potrzeby
dzieki wielkie - mam nadzieje ze Ci, którzy juz zakupili sa zadowoleni![]()
Podbijaj wątek co 5 dni, to będziesz miał otwarty. U nas tematy automatycznie się zamykają jeżeli są nieaktywne.Zamieszczone przez Ad@mus ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.