0
to kawałek do małachowskiego 6 ma... tym bardziej tam jak się auto w nocy postawi to go poprostu wogóle nie widać na policje rano zgłoszę sprawe czy zgineło takie auto a jeśli się okaże że nie zgineło to je otworze i sam przeparkuje![]()
Dobry pomyslzobacz moze ma jakies ciekawe radio przygarnol bym jak by bylo z USB
![]()
Błagam Was.. zginie mu radio i będziesz pierwszym podejrzanym @joker399![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Taki joke Gierade. Nic na powaznie nigdy nie kupuje kradzionego zlomu.
Ja Ci wierze, ale nie wiesz kto jeszcze przegląda to forumZamieszczone przez joker399 ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imię: | Przemo |
| Skąd: | Sosnowiec (Zagłębie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Nie ma sie co bawic w takie cos moze auto jest kradzione a policjia go obczaja jak ktos tylko do niego wsiadzie to go chapna i bedzie odpowiadal za kradziez znam juz taka podobno historyjke wiec dajcie sobie spokoj mozecie tylko psy powiadomic![]()
WiemZawsze sie znajdzie jakis burak ktory nie wiem gdzie parkuje. Tez mam przygody u rodzicow pod domem koles awet potrafi o 23 do mnie dzwonic ze mu miejsce zajolem a wcale nie ma wykupionego;p Ale tutaj i tak inna sytuacja jest.
po policje zadzwonie jak będzie dalej stał a z tym przeparkowaniem to oczywiście żartchodziaż kiedyś na rozpoczęciu sezonu komuś del sola otworzyłem moimi kluczykami
w aucie jest jakies spoko radio i ciulna tuba na całej kanapie i jeszcze tam troche było bałaganu...
jak narazie auta nie dotykałem z obawy że może być kradzione![]()
Dzisiaj pralka też stała?
już nie ale tak jak wczoraj stała to było kupe szkieł z szyby od strony kierowcy... ale oczywiście każdy głuchy i nikt w koło nic nie słyszał![]()