0
Ostatnio edytowane przez ReaperDG ; 28-08-2013 o 12:14
Pierwsze nie mam pojęcia,
Drugie, też o tym słyszałem i na 90% jest to prawda, ale ja bym poszedł w zderzak z polifta![]()
Zamieszczone przez ReaperDG ➦
jedynie chyba allegro :http://allegro.pl/blaupunkt-wewnetrz...486257933.html
ewentualnie może jakiś dobry sklep z car audio
| Imię: | Przemo |
| Skąd: | Sosnowiec (Zagłębie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Taka to raczej allegro ale po co przeplacac za wyglad jak chowasz ja pod deske.Kup sobie zwylka wewnetrzna za 30 zl
Wysyłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk 2
Przyklejona do szyby nieźle się spisuje (sprawdzone z poprzedniego acco). W Armarze krzyknęli 129 zł i wtedy pomyślałem, że można by było spróbować odkleić tą antenę z rozbitka (mam jeszcze dostęp).
Co do odkurzacza to wybór padł na Centrum Serwisowe Finex.
już nic, sprawa załatwiona![]()
Ostatnio edytowane przez fokus ; 15-09-2013 o 04:18
Wchodzę, pękają szyby, głośniki Toshiby, Biała Honda, tak to wygląda, nic na niby ...
| Imię: | Przemo |
| Skąd: | Sosnowiec (Zagłębie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Pytanie na szybko. Czy pierczarka jest grzybem?? Mamy spotkanie zarządu i mamy rozkmine.
Wysyłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk 2
Agaricus L. – rodzaj grzybów należący do rodziny pieczarkowatych (Agaricaceae). Nazwa polska – pieczarka.
| Imię: | Sebastian |
| Skąd: | Katowice |
| Posty: | 596 |
| Auto: | Civic EJ9 |
| Silnik: | Co biere olej... |
| Moc: | 1000500100900 |
Posiadam pytanie następujące: Czy znacie jakiś dobry klej łączący metal - plastik? Taki który, jest wstanie "znosić" drgania? I znosić temperaturę powiedzmy od +50 do -30? Wiem, że rynek jest obszerny i jest tego multum ale pytam bo może ktoś ma jakiś sprawdzony![]()
Zajmuje się ktoś tutaj sprzedażą olejów silnikowych? Albo jakiś sklep gdzie kupie w dobrej cenie Total Quartz 9000 5W40?