0
Też jestem zdania ze castrol jest do niczego, w dzagu zmieniamy na motula![]()
orientuje się ktoś gdzie w okolicy jest jakieś mini pole golfowe?![]()
w Bytomiu - Szombierkach
http://www.srebrnestawy.pl/pole-golfowe
a to w bytomiu to jest takie małe? bo ja tylko sobie tak dla śmiechu chciałem z dziewczyną popykać![]()
witam was, mam pytanko czy ma ktoś może pożyczyć ściągacz do pierścieni? na chwile dosłownie, potrzebuje tylko włożyć tłoki
Potrzebny spec od zakładania centralnego zamka. Oryginalny kluczyk jest zalany i działa tylko zamykanie, z tego co się dowiaduję to raczej nie możliwa jest naprawa seryjnego, więc trzeba by zakupić pilot z czymś tam sterujący seryjną centarlką lub całą nową nie wiem (dla tego potrzebny specjalista bo nie ogarniam).
Podajcie tu jakiś majstrów lub zaufane firmy najlepiej w okolicy.
Centralny masz fabryczny? pilot też? weź poczytaj, bo może da się doprogramować pilot do istniejącej centrali i wsio.
Jeśli się nie da, to kwestia lokalizacji sterownika i jego wymiana, na allegro kupisz za 5dyszek, markowy za 100, lutujesz 6 kabelków i masz. A 'spec' policzy Ci ekstra: za markę (toyota to przecież japoniec, tu wszystko jest droższe), za lokalizację sterownika (bo go ni ma w miejscu gdzie zawsze być powinien) no i za nowy, bo przecież do japońca nie ma tanich...
![]()
| Imię: | Przemo |
| Skąd: | Sosnowiec (Zagłębie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Jezeli działa jedno to i drugie da sie naprawicZamieszczone przez Nowciu ➦
sebawoDobrze pisze bo mozesz nowy kluczyk przeprogramowac ale to tylko w aso albo u kogos kto ma kompa pod toyote![]()
No to pisać mi tu kogoś kto to ogarnie ja nie jestem w stanie i nie mam czasu