0
| Imię: | Przemo |
| Skąd: | Sosnowiec (Zagłębie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Zagadaj do ekipy z racing oil z dg.
http://www.racingoil.pl/
Klej do szyb jest baaaardzo mocnyZamieszczone przez Szprocik ➦
Szprocik jak znasz jakiegoś posiadacza beemki z M pakietem to zapytaj się go na co przykleił boczne listwyTowar bardzo drogi i chodliwy, więc chłopaki się zabezpieczają
Pedros a patrzyłeś na 35-lecia? Tam koło baru.
po okolicy pełno eM-pałeruf jeździ, więc chyba nie tak drogiZamieszczone przez Marek83 ➦
![]()
![]()
![]()
Tych podrabianych jak Hond Spoona i Mugena nie brałem pod uwagęZamieszczone przez sebawo ➦
![]()
zna się ktoś na drukarkach?
potrzebuję drukarkę kolorową lub urządzenie wielofunkcyjne, ważne żeby była ekonomiczna - drukuję mało tekstu ale bardzo dużo obrazków
poprzednio miałem urządzenie wielofunkcyjne hp 1050a - ogólnie nie było złe, ale tonery były dość drogie, a nie starczały na zbyt długo, poza tym jakość wydruku obrazków pozostawiała wiele do życzenia
zastanawiam się nad laserową, ale z taką nigdy nie miałem doczynienia - wiem, że jakość wydruku będzie znacznie lepsza, ale musiałbym zrezygnować ze skanera, bo z tego co widzę to urządzenia wielofunkcyjne laserowe kolorowe zaczynają się od 1000-1200zł
czy ktoś może polecić coś w przystępnej cenie, i wytłumaczyć mi, co wymienia się w takiej drukarce, jak często, ile to kosztuje, i czy trzeba kupić nowe czy można napełniać bądź regenerować puste
zależy mi żeby koszty eksploatacyjne były jak najniższe a jakość wydruku jak najlepsza
Zamieszczone przez Marek83 ➦
podjechałem po oliwe do dąbrowy i kupiłem od razu u nich filtr oleju zapłaciłem za całość 2 razy mniej niż za sam olej w realu czy tam w praktikerzeZamieszczone przez ODi ➦
dzięki ODI
a gdzie jest na 35 lecia sklep z olejami to nie mam pojęcia... bo bar to mi się kojarzy tylko domino tawerna i pub eden![]()
To właśnie tam pod barem jest/był sklep z olejami i filtrami. W sumie to daaaaawno tam nie byłem także mógł się zwinąć![]()
Jakiś dobry program do obróbki filmów w HD? Łatwo obróbka, róże efekty + najważniejsze żeby filmiki nie traciły na jakości.![]()
Zna ktoś łatwy w obsłudze program do odzyskiwania zdjęć z telefonu? Może ktoś podać linka?