0
szybkie pytanie, czy stanie się coś jak drastycznie zaniżę cenę samochodu w umowie kupna/sprzedaży ?
wiadomo z jakiego powodu
czy w skarbówce mają jakieś tabele z wycenami poszczególnych modeli samochodów ?
Wchodzę, pękają szyby, głośniki Toshiby, Biała Honda, tak to wygląda, nic na niby ...
Tak mają. Patrzą na cenę rynkową, jeśli zaniżysz to będzie pytanie czy coś z autem jest nie tak (uszkodzenia, zdekompetowany) że cena jest tak zaniżona
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców”
Colin McRae
ok to popatrzę po ile to to chodzi na allegro i taką cenę wpisze. dzięki za odp.![]()
Wchodzę, pękają szyby, głośniki Toshiby, Biała Honda, tak to wygląda, nic na niby ...
Mam pytanko odnosnie firm czesci.Szukam do Eclipsa łączników stabilizatorów i sworzni wahaczy i tutaj prosilbym o pomoc. Mam pare opcji,ktore moge kupic na juz,ale chcialbym zaznajomic sie z opinia kogos,kto czesci tych firm uzywal/uzywa.
Łącznik stabilizatora: JC, SWAG, MAXGEAR, CTR, MEYLE, FEBI, HART, SIDEM;
Sworzeń: SIDEM, FEBI, LAMFORDER, DELPHI, JC, SWAG;
Opinie sa rozne,w zaleznosci od firmy i czesci,dlatego chce sie zapoznac jak to wyglada z waszego punktu widzenia. Jesli sa inne,lepsze propozycje to jak najbardziej wezme to pod uwage.Bardzo zalezy mi na czasie. Z gory dzieki i pozdro ;]
Może zalega komuś w domu modem do internetu jakiś Blueconnect.
Odkupie za rozsądne pieniądze. Info proszę na PW.
Mam kilka pytan odnoście wysyłki felg z oponami, nigdy tego nie robiłem wiec kompletny laik ze mnie..
Z tego co zdążyłem sie dowiedziec wysyłka na palecie wychodzi bardzo drogo bo w DHL życzą sobie 300 - 500 zł
Wiec pomyslałem zeby wysłac je dwoma paczkami tylko nie wiem skąd wyczarowac takie pudła, bo folie bąbelkową to nie problem bo powinna byc w kazdym składzie budowlanym
Tak wiec jak lepiej wysłać ? Jakieś rady itd będą mile widziane![]()
Ostatnio edytowane przez RazoR ; 03-05-2013 o 17:49
Ja wszystko wysyłam przez furgonetka.pl, to jest bloker i wychodzi naprawde tanio, na palecie to się silnik wysyła, popytaj się po sklepach czy nie mają jakiś starych pudeł do wyrzucenia, rolka taśmy i coś napewno ulepisz
Trzeba bedzie tak zrobicCiekawe czy jutro są otwarte sklepy, takie budowlane najlepiej.
A furgonetka.pl to bezpieczne rozwiazanie ? Bo Wychodzi mi za wysyłkę 60 zeta a DHL wg konfiguratora to juz 300
Boje sie ze mogą te felgi zaginac gdzies po drodze. I tak sobie mysle to na co mam czekać ? Bo jak DHL to zółty samochód z napisem a w tym przypadku ?![]()
Tak to bezpieczna opcja, masz potwierdzenie i wszystko od firmy kurierskiej, wysyłałem rzeczy mniej lub więcej warte i nigdy nie było problemów
Potrzebuje pomocy.
Gdzie jest jakis dobry zakład co ma / zrobi dystans 15mm z pierscieniem centrujacym/prowadzacym do bmw E36. Musze je miec jak najszybciej..
moze na allegro ktos sprawdzony. kazda pomoc sie przyda