0
Kupi³em nowy znaczek H na grilla, bo stary by³ ju¿ nie³adny. Znaczek ma kilka ta¶m przylepnych. ale one nie trzymaj± w ogóle. Na czym radzicie przykleiæ taki znaczek? Mam grill "plaster miodu".
klej na ciep³o albo sylikon, delikatnie, coby nie powy³azi³ na boki. A z ciekawo¶ci kupowa³e¶ OEM? ile da³e¶ i gdzie? sam szukam, do 6gena. Mo¿e byæ pw![]()
No w³a¶nie chyba dam na sylikon. Pierwsza my¶l, to Kropelka,ale by³by problem z ewentualnym odklejeniem. Kupi³em "zwyk³y", na allegro http://allegro.pl/sklep/609516_firma-trio. Nie wygl±da najgorzej. W ASO chcieli 90 z³, wiêc podziêkowa³em. Da³em 25 + przes.
No ja w³a¶nie nie potrafiê dobraæ do poliftowego grila usdm, a w aso 67PLN wo³aj±, niby nie du¿o, ale za znaczek to trochê boli. Anyway kropelka odpada, za twarda jest i mog³oby szybko odpa¶æ, musi byæ co¶ bardziej elastycznego. sylikon dobry,jak masz gdzie wysuszyæ, albo jak poczekasz na cieplejsze dni, ew. suszara w d³oñ i pó³ godzinki suszenia![]()
klej na gor±co, ewentualnie jak ma dobrze trzymaæ to machn±³bym bardzo ma³± ilo¶ci± kleju do szyb![]()
W rodzinie:
Projekt Honda CRX del Sol
Daily#1 Honda Civic Si FG2
Daily#2 VW Passat
Klub tuningowy Decadence
Na gor±co, to nie mam gdzie. A ten klej do szyb, to gdzie mo¿na kupiæ? Sylikon w sumie jest ok, osuszê go suszark±, poza tym obecnie jest do¶æ ciep³o na s³oñcu, wiêc podeschnie.
| Imiê: | Pawe³ |
| Sk±d: | Myszków / O¶wiêcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Ja przymocowa³em znaczek do tylnej klapy na sylikon. Trzyma siê i ma siê jeszcze lepiej. Na grillu powinno te¿ dobrze trzymaæ.
U siebie w ma¼dzie tez na sylikon przyklei³em i nawet dzwona przezy³o![]()
| Imiê: | Przemo |
| Sk±d: | Sosnowiec (Zag³êbie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Kup dwu stronna ta¶me 3M a napewno jak nakleisz to bedzie wiecznie na auto bo jest cholernie ciezlo odkleic![]()