0
Eee tam jakoś nie spieszy mi sie do TVNu.. Rudkowski jeszcze by kupił mi taką samą wsadził mi do garażu i nagrał niby filmik z ukrycia gdzie by zapytał czy mam garaż. A pozniej by wyszedł na bohatera. Ja bym wybulił 10k on za 5k by taka kupiłZamieszczone przez Marek83 ➦
5k by miał w łapie i jaką sławe?!
A tak po za tym to zostaje mi tylko grzebać po internecie i czekać na to pisemko.. i wtedy honda zostanie wyrejestrowana. No bo nie bede płacił przecież ubezpieczenia za coś czego nie mam![]()
Myślisz, że poznasz jakąś swoją część? Raczej rozejdą sie po cichu bez pomocy internetu.Zamieszczone przez barracuda ➦
Chociaż kto wie, może policja już ma jakieś ślady i domysły.
Musiał by ktoś wszystko przemalować. silnik fioletowy filtr, pare bzdetów pod maską, całę dolne tylne zawieszenie wahacze drążki i amory to wszystko jest różowe, spreżyny i inne bzdety do okoła czerwone, i za wiele sedanów w tym kolorze nie ma.
Powinieneś się teraz ubiegać się o zwrot pieniążków za samochód, parkował na ich terenie i to teraz ich strata, że ukradli samochód na ich placu, odpowiedzialność spada na warsztat
Sorry ze tak póżno pisze, słuchaj, ale kto pomyśli ze ja mam np w 20 letnim aucie GPSZamieszczone przez MikeFoto ➦
chyba nikt nie bedzie do kazdego auta latał i zaklucał sygnał, a jesli nawet to zakluci na jakis czas czy na dlugo dlugo???
Jeśli ktoś zadał sobie tyle trudu aby ukraść auto to raczej nie będzie marudził przy malowaniu paru części. Teraz możemy tylko gdybać.Zamieszczone przez barracuda ➦
Powiedz co powiedział właściciel warsztatu. Policja na pewno przyjrzy sie i jemu w takim przypadku. Nie wiem jak odnosi sie prawo do zaistniałej sytuacji, ale gościu powinien Ci zadośćuczynić za strate auta. Nie wiadomo jak sprawa sie rozwinie, czy Honda sie znajdzie czy nie.
No lekko, że stratę samochodu powinien pokryć właściciel warsztatu czy tam lakierni.
Ja bym tego za cholerę nie odpuścił gdyby moje auto zawineli z placu mechaniora.
a może poturbowani ją gwizdneli??
Czip Fuz ja teraz dlubie...
ale ze lakiernikowa ja buchneli spod nosa...dupa nie lakiernik, na miejscu policji najpierw bym zapukal do drzwi lakiernika
-"a chcialem ja brac od ciebie";/
Panowie lakiernik to bliski znajomy robił bo radziej w ramach przysługi a nei usługi.
Honde widziano wczoraj jak kolo godz 10 zmierzała po okolicznej drodze w kierunku innej miejscowosci. o własnych siłach bez błotnika zderzaka i tablic rejestracyjnych.!!
Wiec jest gdzieś tu! wiec to robota jakeigos podmiejskiego złodzieja bo kto by byłna tyle idiota by jeszcze tym dzien pozniej w takim stanie jechac. Troszke sie doinformowałem co i jak. mam pewne podejrzenia ale wszystko na spokojnie. za pare dni wtargniemy na pare podwórek bo widzac zapał policji to sadze ze oni by tego nie znalezli nawet jak bys tało pod ich komendą.
Myślę w na danich całą sytuacje rozjaśnie.
Tak długo jak jest włączony jammer. Do czasu zlokalizowania modułu jeśli isntieje.Zamieszczone przez Karolek ➦