0
sam nakaz rewizji to 3miesiace zalatwiania przez sledczyk bo idzie to przez sad i sam nakaz jest 3miesiace uprawomocnianay na podstawie zarzutow....blablabla
ale jestem i tak wkur!@#y ze wzgledu na pedalstwo zlodziei i zapal policji
Tylko głupot nie rób, bo w naszym chorym kraju łatwo się wpieprzyć w gówno, gorzej z niego wyjść. Wszystko z głową i na spokojnie. Chociaż nie wiem na ile bym był spokojny jakbym moje auto zobaczył na czyimś podwórku...oj mógłbym odsiedzieć swoje, mógłbym...Zamieszczone przez barracuda ➦
Są ludzie co maja wyj... wszystko zrobia zeby zajumac furacza. Ja bym sie chyba pocioł jak by mi znikł z pod domu. Masakra. A co do polignojkow to oni sa tacy lewi ze potrafia tylko kure zlapac a mandaty wystawiaja jeden za drugim.
no ja w ciagu ostatnich 3 tygodni wyłapałem u siebie w meisie od tych ******* 5 mandatów.. za co sie tlyko dało. zeminiłem auto 2 razy i to bmw mialem pare dni a na komendzie jak zgłaszałem honde to jeden do mnie: o to nasz kolega... jak sie nie myle to od 2 dni masz biała e36 o nr rej elc.... a ja takie gały... sam jeszcze nie znam blach a oni juz mnie pamietaja na pamiec.. i to jakos im łatwo przychodzi ale zeby znalesc auto? zglosilem dzisiaj ze wczoraj widziano honde a pani z komendy do mnie ze w ciagu 2 dni ktos sie do mnie w tej sprawie zgłosi.. a do niej ze w 2 dni to to auto juz dawno bedzie wywiezione a one zebym sie tak o to nie martwił i do wiedzenia. chore.
Jak masz zamiar robić coś na własną rękę to rób to ostrożnie. Nie wpakuj sie w jakieś gówno. Jak będziesz kręcił sie po okolicy to zabierz ze sobą aparat-zawsze może sie przydać-wtedy już nikt sie nie wyprze, że Honda stała na jego podwórku itp.
Swoją drogą to ktoś jest hardcorem, że jeździ świeżo skradzionym autem po drogach.
I jak? Wiadomo coś więcej?
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Akcja zakończona. Honda wróciła w w moje ręceCo prawda lekko zdekompletowana ale nie ma tragedii a dokładnie co i jak dowiem się jak odbiore z policyjnego parkingu. Jeszcze zbierają jakieś odciski itp. Dzięki wilekie wszystkim którzy zaoferowali swoją pomoc!
Temat do zamknięcia
![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Grunt że się znalazła![]()