0
Naprawdę nie głupie auto, nakręcałem trochę matrioszkę na coś takiego, ale ona chce lupo i się upiera.
Ja bym tez wybrał jazza, civic VII gen 4 drzwiowy wygląda jak mamowóz, dopiero 2drzwiowa wersja jest akceptowalna stylistycznie, ale już nie tak praktyczna.
dzisiaj bylismy z Basia oglada jazzika... i jestesmy w bardzo pozotywnym szoku... ;D nawet nie myslalem ze jazz jest taki zajebisty.... duzo wieksze to niz Vgenik, takze decyzja juz jest podjeta szukamy jazza
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Mazi a że tak nie dyskretnie zapytam jaki masz budżet i jaki rocznik jakie wyposażenie Cię interesuje ?
| Imię: | Łukasz |
| Skąd: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
fajnie że Cie pozytywnie zaskoczyłmiejsca tam jest w uj..
![]()
okolo 19 tysi mamy... wyposarzenie we wszystkich co ogladalem jest prawie identyczne.... nie zalezy mi na skorze ale klima juz musi byc;D a rocznik no nie starszy niz 2002;P hehe kurcze zeby nie byl zakatowany i zeby mial przebieg rozsadny.
no to życze powodzonkai dawaj znać jak coś znajdziesz ciekawego
![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Mazi za 19 koła a nawet mniej wychaczysz już dobrą sztukę nieźle wyposażonąJak coś będę wiedział napewno dam Ci znać no i ja kupisz nie waż się Jazza chować tylko od razu na forum tu wywalaj
Bedziemy od poczatku obserwować jak modzisz kolejne H w rodzinie
![]()
a ja chętnie podpatrze mody![]()
no wlasnie hondzia odjezdza ;( ;( juz zostala sprzedana... a z jazzem nie bede sie kryl bedzie modzony ale moze nie tak bardzo jak V genik
zabas mozesz zobaczyc jakie zarowki przednie ma jazz?? jaki typ, i jak mozesz to rozstaw srub....
http://www.autoscout24.de/Details.as...rkg2qu&asrc=fa
znalazlem takiego jazz i byc moze po nie go pojade