0
W porównaniu z bordową Twoja jest świetnaGleba dobrą robotę wykonuje
![]()
Nic specjalnego w tej E36 nie Widzę
Fakt środek fajny
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
o ile się nie myle to nie ma zdjęć środka, a zdjęcie dodane na pierwszej stronie (białej skóry) jest z innego auta.Zamieszczone przez HouK ➦
Faktycznie moja PomyłkaZamieszczone przez SaTeR ➦
![]()
Dla niektórych JDM jest jedynie sposobem na przeróbki auta, inni idą znacznie dalej i czynią styl JDM swoim sposobem na życie, przejawiającym się we wszystkich jego dziedzinach
Dobra fotaKazde auto ladnie uchwycone bedzie sie dobrze prezentowalo.
Panowie irytuje mnie troszke fakt iż mam w bmw hak. tzn na ta chwilę jest tylko jego mocowanie i chciałem sie powoli zabierać za jego domontowanie ale przeglądałem troszke internet i mam pewnego pomysła.. gorzej z wykonaniem jeśli chodzi o papierkową robote.. Bo jak to sie mado rzeczywistości?
Zbudować coś takiego to nie problem bo bude zorganizuje belkę z łapą też. blacharka jak i robocizna jakośrpzejdzie ale co z tym później trzeba zrobić by to mogło wyjechać na drogę? i jakie kosztacałej tej papierkowej roboty? bo rozumiem jakiś przegląd ty coś i co dalej?
![]()
nie ma problemabudujesz, uwzględniasz hample i oświetlenie, potem na przegląd i do urzędu. ludzie auta sami produkują w garażach a potem nimi jeżdżą, to z taką przyczepką nie powinno być problemu...
hamulec też? szukam szukam i piszą że najlepiej nowy zaczep okablowanie swiatła odbłyski linka zabezpieczająca i pozniej z tym do rzeczoznawcy na jakis tam specjany przeglad i ze trzba pokazacjakeis papiery spawacza czy cos takiego ;/ bo to jako sam. no i na koniec rejestracja. nigdzie nei chca podac kosztów takiej zabawy. Jeszcze wpadł mi do głowy jeden pomysł.. Mam gdzieś na wsi starą przyczepkę kempingową i jest do neir papier tyle że jest nie opłącona.. ale jak by ją opłącic i tabliczkę przebić? myślisz ze przejdzie to? musze sprawdzic czy w niej pisze ze to kemping.
Stary, a nie prościej będzie dorwać przyczepkę jakąś od malca zdejmujesz starą skorupę na to miejsce nakładasz dupsko z bety, kabelkologi wiele to tam nie będzie, zakłądasz blachy od przyczepki od malca i spokój.
Ciekawy pomysłA nie masz jakiegoś kontaktu na forum BMW z kimś kto zrobił już taki patent? Po zdjęciach widać, że koleś z Pruszcza Gdańskiego poradził sobie jakoś
.