0
chyba że takale niby 1.8is ma te 140 koni, a moje obecne 2.0 mimo kilku koni mniej robi takie bety jak chce... i czuć to pod nogą
ze tak powiem bmw gwizdta tylko kierowca w takim razie był piz**
Miałem tego 2litrowca w accordzie i pralce... No nie moge powiedziec ze to wystrzeli 1.8ISa.. Zdrowego 1.8isa.. Bo prawda to prawda 80% to zajechane 1.8 w lpg co stuka jak dieasel.. To nie ma co sie dziwic ze zdrowa hania go wystrzeli.. Ale jesli IS tez jest w kondycji to go nie wystrzelisz.. mialem wczesniej 2.0 na vanosie.. i ten is chodzi lepiej... A tamta 2.0 każdy sie zahcwycał ze zdrowa ze zapina.. Może powyżej 170 is przegrywa ale od początku 2.0leży.. Jak dla mnie to ten silnik chodzi jak silnik hondy. jak to kupilem to mowie może łyse koła czy co ze tak mieli. ale kupilem nowe oponki i sie nic nie zmieniło. i gdyby nei to ze mi przy moim nie tak srogim bucie tyle pali to bym tego nie zamienił na nic. no moze na s2000![]()
gdybyś tylko mieszkał bliżej to bym Ci pokazał jak bardzo się myliszmasz tą bete od tygodnia, i może nie wiesz jak się tym jeździ w lato. taką is miał mój brat przez 6 lat, kupiona z przebiegiem 150tyś za kilkakrotnie większe pieniądze niż te, za które teraz te bety wyprzedają. silnik był zdrowy, i nigdy nie widział na oczy lpg. prawda jest taka, że 1.8 is nie ma podlotu do f20a4 przynajmniej w budzie preludy 5gen. z bratem się nie ścigałem, ale oboje jeździliśmy swoimi autami, i oboje stwierdziliśmy to samo. objechałem już nie jedną 1.8 is i 1.8ti, i nie wmówisz mi że kierowca był do dupy. coupe ma coś ponad 10sek do 100, jak dobrze kojarzę 10.2, a preluda ma sekundę mniej. i podejrzewam że przy 170km/h to właśnie przeciwnie, beta mogłaby wyjść na prowadzenie, bo ma trochę większą prędkość maksymalną. nie wiem jakiego 2 litrowca miałeś w tych samochodach, ale zdrowe f20 łyknie taką bete spokojnie. podejrzewam że jest to częściowo kwestia wagi, bo nie pamiętam o ile, ale bmw jest cięższe.
YYYyyyyYyyyy..Bunia sprzedana
![]()