0
Mnie też podobają sie te e36Zrobić taką ze smakiem i jest dobrze
![]()
Ta białe wnętrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Betka ładna ;] Podoba mi sie
A co do felg nie wsadzaj zadnych szprychowych
Powodzonka w modach i bezawaryjności![]()
Ostatnio edytowane przez Karolek ; 05-02-2012 o 18:36
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
ŁadnaWg mnie do BMW najlepiej pasują felgi z BMW
Nie wiem czemu, ale wzory felg, które BMW wsadzało do swoich aut naprawdę zajebiście tam pasują
![]()
Zapomniałem jeszcze wspomnieć o wtryskach, które muszą być od M52B28 lub od M3 (nie ważne czy od 3.0, czy 3.2). Dobrzy by było, aby też splanować głowicę powiększając przy okazji kanały ssące i wydechowe.
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
Furacz jak na BeEmDablju bardzo fajny, SUSEŁ jesteś prze.... chodząca encyklopedia, czy jest jakiś temat na którym sie nie znasz, prosze powiedz że jest coś czego nie wieszmasakrator
Tak, są tematy, na które mam małą wiedzę.
Jeżeli w takim kierunku zrobisz BWM to wielki szacunDasz rade utrzymać 2 auta ?;>
Suseł ale on raczej nie zamierza się tym ścigać czy brać udział w profesjonalnych ligach driftowych więc raczej nie ma sensu inwestować takiej kasy, skoro po prostu zwykłe 2.5 lub 2.8 też dobrze jedzie i w zupełności wystarczy żeby dać radość na co dzieńI z tego co mi wiadomo silniki po 92r. są lepsze, raz że mniej awaryjne, a dwa że mają Vanosa
![]()
Tylko Sławku powiedz mi, w którym silniku te Vanosy jeszcze działają? Pardon, znam jeden taki silnik z 93r, w którym Vanos jeszcze działa, ale ma tyko 83000 przebiegu. I co do wytrzymałości to się nie zgodzę. Na przykład korbowody w M50B25 NV są wytrzymalsze niż w M50B25TU (z Vanosem).
Powiem takwczesniej bylo 2.0 na vanaosie z 93 i to bardzo bardzo zdrowe gdyż każdy sie zastanawiał po przejachaniu sie tym czy to nie aby na pewno 2.3.. tu jest 1.8 is i tez jest bardzo fajnie
szpec nei jestem ale fajniej sie wkręca na obroty
ta fura ma byc czarno biała.. czyli ciemne lampy czarny gril ciemne szybki i do tego maxymalnie żółte żarówki w soczewkach i halogenach. no i jeszcze gleba. A fela.. kumpel mi zapoda na jakąs sesje swoja fele z e90.. To może się przekonam. Za grosz mam do odkupienia 16nastki z 5piątki ale sam nie wiem.. co do utrzymania 2 aut i portfela bezrobotnego studenta.. będzie ciężko a sytuacji nie poprawia to że na tą chwile są 3 auta
hania bunia i bandyta.
![]()