0
Witam, kupie silencer do wydechu. Szczerze nie wiem co to jest za wydech... ale jest to cos na miare WM Sport itp. Srednica wkladki wyciszajacej 100mm. Jesli by ktos mial prosze o info.
Ja mamDwie - możesz sobie dopasować która Ci bardziej pasuje
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Deks mówiłem Ci że Gierade maZamieszczone przez Gierade ➦
Ale tak mnie oczywiście słuchasz...! A tak poza tym to chwal się autem na forum..!! ;]
No wlasnie Paweł cos kojarze ze mowiles ze Gierade ma ale wlasnie wylecialo mi z glowywtedy zabardzo bylem pochloniety nowym nabytkiem
Gierade postaram sie zajrzec na spota w wolnej chwili i sie jakos dogadamy
bo mnie troche ten wydech meczy juz
pozdrawiam
Nie ma problemuJak coś to wezmę dzisiaj na spota magiczną siateczkę.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Dzis niestety jestem w pracy od 14 do 22 ale jak bede mogl podjechac na spota to sie wczesniej do Ciebie odezwe zebyz zabral ze soba![]()
Gierade jakbyś mógł to ja również jestem chętny.Kiedyś ktoś mi ukradł...![]()