Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!
Ja bede staral sie spełnic swoje male marzenie i zmienic auto na pewien model samochodu ktory chodzi mi po glowie juz od malegoI przedewszystkim postaram sie byc milszy dla innych i nie bede przeklinal
Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!
postanawiam mieć więcej czasu dla Hanki, zrobić w niej to co mam w planach (częściowe flokowanie+czerwone kubełki, to tak z grubsza)
a jeśli chodzi o siebie samego, to być lepszym, mądrzejszym itp.
Ja postanawiam: znaleźć dodatkową pracę, zadbać bardziej o hankę i pójśc do przodu z dalszymi modami, nadal spędzać jak najwiecej czasu z dziećmi i przede wszystkim częściej pojawiać się na czwartkowych spotach
Hmmmmm, takie najważniejsze toooo chce poukładać sobie wszystko, po wczorajszej przeprowadzce, prace już znalazłem, tak więc jakiś większy grosik zarobic na życie i oczywiście na mojego Bolida ( możliwie ze będzie mocniejszy, o wygląd przydało by sie też zadbać, ale to na końcu, ciemna moc kusi ). I to by było chyba na tyle, wiecej od zycia nie wymagam, mam koło siebie osobę ktora dodaje mi siły do wszystkiego