0
Siemano wszystkim.
Organizujemy co¶ na WO¦P z JDMST PL?
Pytam bo mam ciekawe info dla was, ale nie mogê nic zdradziæ póki nie dostane od pewnej osoby zgody na przekazania info dalej.
Mimo wszystko bêdzie co¶ organizowane przez JDMST ? spot wystawowy, czy mo¿e jakie¶ rzeczy na aukcje WO¦P? jak tylko dostanê zgodê odrazu podzielê siê informacj±, która mo¿e troszkê nasz klub rozreklamowaæ![]()
| Imiê: | Jack Torrance |
| Sk±d: | DG/Bêdzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc bêdzie z Tob± |
Spokojnie Dzia³amy w Tym Kierunku ;D No to czekamy na twoje info i na Zgode co tam wykombinowa³e¶ ;D
Tak jak Yendrek napisa³:
- jako JDMST jeste¶my wspó³organizatorami imprezy WO¦P z S4 w Sosnowcu. Niebawem wiêksze info.
- czekamy na Ciebie a¿ bêdziesz móg³ nam napisaæ o co dok³adnie kaman.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Co by nie bylo, jestem ZA i BEDE na 100000%![]()
Ja mam z tej okazji wolne![]()
Widzia³em ju¿ jakie¶ ma³e info na fanpejd¿u S4 na fejsie![]()
I jak Moon? S± jakie¶ wie¶ci? Bo czasu coraz mniej.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Kaczy to pisz do moderatorow bo to chyba nie jest zlot ogolny
JDM
spoko napisze bo tak to nic siê nie dowiemy
| Imiê: | Jack Torrance |
| Sk±d: | DG/Bêdzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc bêdzie z Tob± |
Polecam 3 post w tym temacie.