0
Witam poszukuje Hondy Civic o nr. rej. SD 57923 a dokładnie właściciela
Kolor czarny Generacja nie wiem bo on nie bardzo orientuje sie w tym
Kierowca uderzyl w mojego znajomego i uciekl z miejsca zdarzenia.
Jesli to Wasz znajomy niech sie do mnie odezwie na PW lub zadzwoni 512 180 377.
Pytaj Kawallero, on w Dąbrowie mieszka to może cos zauważy.
Ja tez z DG ale nie kojarze auta
Również nie kojarzę, ale może się trafi. Teraz będę bardziej czujny na tablice.
A mi coś sie zdaje ze prędko sie nie pokaże na ulicach, póki auta nie zrobi, bynajmniej ja bym tak zrobił jak bym komuś puknął i uciekł xD
No chodzi o to ze nie rozwalone jakos mocno bo to otarcia ale znajomy zapamietal ulice i chce delikwenta znalesc.
Nie ważne czy mocno, czy lekko. Uderzył, obdarł, etc. i uciekł. Chamstwo które trzeba tępić. Będę spoglądał na czarne Hondy z SD z przodu![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Ja mam czarną EJ także jak coś to nie ja. Ale przecież jak kolega ma tablice to chyba nie ma najmniejszego problemu iść na policję i oni go znajdą w chwile. I to najlepiej jak najszybciej
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
ja nie widze problemu
idziesz na policję i go znajduja ... po to są własnie tablice rejestracyjne![]()
Jutro znajomy z policji ma dyskretnie sprawdzić gościa.Po tym wszystkim proponuje zrobi najazdZ deka się zdziwi gdy nagle pod dom przyjedzie kilkanaście aut
@Pit Policja poda dane tylko wtedy gdy zgłosimy szkodę.W innym wypadku obowiązuje ochrona danych osobowych.