0
Nie spotka³em jeszcze na tym forum takiego tematu, je¶li siê mylê to mnie poprawcie
Co wy na to, aby od czasu do czasu np. na Sarmacji zagraæ sobie w pi³kê, kosza , lub siatkê( ale to raczej nie na Sarmacji bo tam boiska nie ma) je¶li siê nie zbierze pe³nego sk³adu to na pewno albo ja, albo kto¶ z Was ma znajomych którzy chêtnie z nami zagraj±.
Nie mówiê tu o jakiej¶ super profesjonalnej grze, a zwyk³ym pobieganiu,lub poskakaniu( w przypadku siatkówki) za pi³k±.
Co wy o tym my¶licie ?
Bardzo g³upi pomys³ ?
| Imiê: | Pawe³ |
| Sk±d: | Myszków / O¶wiêcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Rany... kiedy ja ostatnio pi³kê kopa³em>Chyba ze dwa lata temu
![]()
Ja ostatnio zagra³em wlasnie pierwszy raz od 2 lat.. Powiem CI ze jaja jak ch..ale nie ma tragedii my¶lê ,¿e aktywne spêdzanie spotów te¿ byloby Ciekawe
![]()
My tam ze Shcopkiem naginamy na bajkach![]()
Polski Fiat 125p MR '82 stay classy
Honda Civic ED2 '90 daily lpg
Honda Accord CG1 '98 V6 love
Honda Integra TypeR '99 wants to be race car/never ending story
| Imiê: | Pawe³ |
| Sk±d: | Myszków / O¶wiêcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
W³a¶nie![]()
Pro po, mo¿emy siê ustawiæ na jazdê rowerow± gdzie¶ po Zag³êbiu![]()
aaaa bajkach..ju¿ rozumiem ( pó¼no ju¿%% ) no równie¿ mo¿na chodz mysle ze w pi³ke by³o by ³atwiej zebraæ chodz nie przes±dzam sprawy
![]()
Rower nie bo nie mamW siatê mimo mojego wzrostu nigdy dobrze nie gra³em, w pi³kê ostatnio gra³em w Technikum w kosza nie gra³em blisko 2 lata
Pomys³ nawet ciekawy ale ja bym d³ugo nie wytrzyma³ przy mojej kondycji
![]()
Dla mnie pomys³ w pyte![]()
| Imiê: | Marcin |
| Sk±d: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
Na Mitsumaniakach niestety kolegów do pi³y nie znalaz³em... Mam nadziejê, ¿e to dojdzie do skutku.
Co do pi³ki no¿nej: mieszkam 50 metrów od stadionu Polonii Bytom - jest tutaj kilka ¶wietnych boisk treningowych otwartych dla wszystkich. Naprawdê polecam. Jednak¿e gdziekolwiek bêdziemy graæ - chêtnie siê zjawiê, byle na otwartym powietrzu i najlepiej na trawie...![]()