Zobacz pełną wersję : Rikoo
POZYTYW
Kupiłem taśmę dwustronną - w dobrej cenie. Wszystko dobrze ugadane, odbiór na spocie. Polecam.
Też dopiszę POZYTYW za ogarnięte odmrażacze i 'smrodek' do wozu. Dodam, że ceny niższe niż w TE*CO :lol2:
Dopiszę się :) zapach extra i minimalna cena :fb:
Ja tak jak wyżej kupiłem zapach My Shaldan, w dobrej cenie i odbiór szybki na spocie, POLECAM :fb:
Tyle gratow co ja mam od wojka Rikoo to mi sie nawet wymieniac nie chce:D
Wielki pozytyw tym bardziej ze zawsze moge liczyc na jego wyrozumialosc jezeli chodzi o kase:szacun:
Znowu ja, ale tym razem zakupione u Rikoo tarcze i klocki TRW 262 na przód po świetnych pieniądzach, więc kolejny POZYTYW jak najbardziej uzasadniony.
POZYTYW
Zestaw kluczy wydaje się porządny. Zobaczymy jak spisze się w praktyce. Ogólnie zakup udany, odbiór na spocie. Polecam.
POZYTYW kupiłem zderzak za małą kaske ;) polecam
Pozytyw
Szybko zalatwil, malo policzyl, Dobrej jakosci czesci. Nie ma to jak u Rikoo :lol:
POZYTYW
Bardzo szybko załatwione dobra cena same zalety :) :ok:
pozytyw szybko sprawnie i na temat a co najważniejsze w dobrych cenach !
pitbedzin
17-05-2012, 13:02
POZYTYW
Mega zajebiscie się współpracuje z Rikoo i hurtownią Ramot :fb:
POZYTYW tanio i dobrze
Polecam odświeżacze od Rikoo
super pozytyw :)
pudełeczko części do celicy Doris w dobrej cenie i błyskawicznie :)
Dziekuję :)
Kolejny raz napiszę, że u Rikoo nie ma lipy częściami, wszystko załatwi :)
Jak zawsze wszystko profi, polecam :mrgreen:
Jak zawsze bardzo dobra cena:fb:
pitbedzin
02-07-2012, 18:27
Ja po raz kolejny Rikoo wystawię wielki Pozytyw za całoksztalt współpracy.
Wielki Pozytyw Jak zwykle częsci po b.dobrej cenie.
POZYTYW
Zakupilem u kolegi Rikoo Sonde uniwersalną, z obawem ze komp mi jej nie odczyta, ale współpracuje bo Checku nie wybija, jestem zadowolony z produktu :]
PS. Dobry kontakt :]
Kolejny raz mniej jak 24 godziny po telefonie mam to co potrzebuję, więc kolejny raz dzięki.
pozytyw
I kolejny raz musze Rikoo podziękowac za załatwienie czesci do mojego pudełka (drążk i końcówka oraz uszczelka VTEC-a) nawet moj ojciec zaopatruje sie w czesci u Rikoo (cały układ wydechowy do jego Galaxy)który bez problemowo pasował:D
POZYTYW
Który to już raz Rikoo ratuje mi skróre załatwiając trudno dostępne częsci.Jak trzeba to i podjedzie w dogodne miejsce.
POZYTYW
Świece i przewody kopułka zakupiona u Rikoo i kolejny zaraz taniej niz w IC:D
Pozytyw
Pozytyw(żarówki h4 Bosma Classic Gold). Wszystko w jak najlepszym porządku, zgodnie z umową, odbiór osobisty, dobry kontakt.
Pozytyw
Taborety 1 Klasa :fb:
Pozytyw
Szybka gadka na SB-eku i chłodnica już w VTEC-u
Saleziar
03-05-2013, 10:36
Pozytyw
Wydech już nie pierdzi, można w końcu jeździć :)
POZYTYW
Szybka informacja, umówiony termin. Bak wygląda dobrze cena utargowana ;)
Obiecałem, że napiszę, to piszę po raz kolejny: przegub, gumy, klocki, i co tam jeszcze o czym zapomniałem, załatwione szybko i sprawnie, więc polecam ;)
Nie pierwsze nie ostatnie zakupy u pana Rikoo i oczywiście jak zwykle POZYTYW :)
Ty od niego nie kupuj bo on jest jak diler człowiek się uzależnia od jego towaru:P
A tak na poważnie ja również się już dawno uzależniłem i także daje POZYTYW częśc jeszcze nie zamontowana ale już wiadomo że bedzie pasowac:D
Wydech w Hondzie cichutko mruczy już dzięki Paweł
Kolejny raz Rikoo ratuje tyłek nie mnie ale bratu:D
BIG POZITIW:P
Podziękował:D
pozitiv!
Rikoo dzięki za łożysko -dobry towar w dobrej cenie:ok: