Zobacz pełną wersję : hwasciur
NEGATYW
Koszulki ostatniej edycji JDM zamawiane jeszcze przed SCP do tego czasu do mnie nie dotarła...
Postanowilem ze juz jej nie chce i chce przelew... znów czekam ponad tydzien na pare klikniec aby zrobic Przelew...
hwasciur
10-11-2013, 11:34
siema
wysłałem Ci pakę pocztexem, wróciła do mnie - zwrot do adresata, awizo nie odebrane, adres wpisałem taki jak mi podałeś - o czym zostałeś poinformowany
pisałem do Ciebie że wyślę ją jeszcze raz lub możemy się spotkać bo widziałem że jesteś z imielina a niedaleko pracuje, to stwierdziłeś że pracujesz a później remontujesz mieszkanie i nie masz czasu się spotkać a najlepiej chcesz kasę na konto. W poniedziałek wysłałeś mi tą wiadomość ja zrobiłem Ci przelew w piątek więc o co chodzi ?
całą korespondencję masz na skrzynce
w temacie o koszulkach czy na forum w liście kontaktowej jest numer kontaktowy do mnie, może warto było by zadzwonić skoro nie odpisywałem dłużej niż 3 dni, zapytać a nie robić syf o 35zł ? Nie siedzę już tak jak kiedyś 24h na dobę na forum, ale każdy kto mnie zna wie że o każdej godzinie dnia i nocy może zadzwonić w każdej sprawie.
Skoro ta sytuacja tak bardzo Cię uraziła, po za kasą, prześlę Ci koszulkę, byś nie poczuł się oszukany...
Nie chce juz tej koszulki.. przelew jest wiec wszystko juz zalatwione
Temat otwarty i wyczyszczony ze zbędnego OT (http://forum.jdmstyle.pl/showthread.php/4351-Feedback-OT).