Zobacz pełną wersję : billiejoe
Zamawiałem zapachy California Scents. Wszystko ok - dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam :thumb:
Potwierdzam ! Zapachy doszły - wszystko ok :fb:
Zakupiłem pena u kolegi i wszystko cacy;) Polecam wszystkim
Ja również zamówiłem pendrive wszystko doszło expresowo POLECAM !!!!!!!!!!!!:ok:
Zestaw czyszczący K&N'a dotarł szybko, więc polecam ;)
polecam handelek z billiejoe:D -spoko kontakt, szybka wysyłka, dobre ceny a i na rabat można się ugadać -zamówiłem zapachy, świeczki, filtr + zestaw czyszczący -:thumb:
Polecam, ASR i tow hook były u mnie tego samego dnia, co przelew u billiego :) WIELKI PLUS
Drugi pozytyw, paczka wysłana tego samego dnia co doszedł przelew, a towar zgodny z zamówieniem :)
Szprocik
04-03-2014, 15:18
Polecam, świetny kontakt i paczka szybko dotarła :fb:
Wszystko szybko i sprawnie plus dobry kontakt :)
onlyhonda
16-04-2014, 13:43
Witam , kupiłem u naszego kolegi z forum nakrętki stalowe - polecam bardzo solidne w porównaniu z tym aluminiowym gównem np.vms...190zł które kupiłem 2 sezony wstecz - w drugim sezonie do wyrzucenia (gwint jak masło , a jak się zapieką to pękają i można się zdziwić przy uderzeniu w krawężnik - jak odpada koło...). Bez porównania z nakrętkami stalowymi z tego ogłoszenia . Pozdrawiam.
Bardzo dobry kontakt, towar szybko dotarł
szybko sprawnie i na temat POLECAM!!!
Wszystko szybko ogarnięte, przesyłka ekspresowa. POZYTYW
dobry kontakt, szybka wysyłka POLECAM!!
fendery czarne - 1 dzień zamówione na drugi były u mnie :)
kolejny udany zakup, polecam !!!!!
Konkretnie, szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt. Polecam!
Wszystko szybko, miło i sympatycznie :) Polecam :)
Super kontakt, same konkrety i 100% zadowolenia, polecam!
ponadprzeciętna szybkość realizacji, wieeeeeelki pozytyw. kolejny raz dzięki :bounce: